Hogyan mondjam meg az orvosnak?
Jövőhéten megyek orvoshoz,mert mostanában nem vagyok túl jól.Sokszor fáj a fejem,hányingerem van,vérzik az orrom,nemrég megcsípett egy kullancs is,ezt is mondom majd neki,de az egyik legnagyobb problémám,hogy sokkal jobban szőrösödöm mint az átlagos nők,és csak most jutottam el odáig,hogy elmenjek orvoshoz.Eddig gyerek orvoshoz jártam,de most átiratkoztam a felnőtthez,még sose voltam nála.Nagyon jó lenne végre kideríteni a problémáim okát,és meggyógyulni,na de ahhoz közölni is kell az orvossal a gondomat.Hogy mondjam el neki,hogy szőrös vagyok?Ez olyan ciki,és tök hülyén hangzik.Még látni se fogja rajtam,hiszen szőrtelenítek szinte mindenütt.Ráadásul ő lesz majd a körzeti orvosom is a későbbiekben,a családomat is ismeri nagyából.Szerintetek hogyan közöljem vele hogy szőrösebb vagyok mint az átlag,úgy hogy meg is értse,és ne legyen ciki se?Egy idősebb nő az orvos.
16/L
Köszönöm a normális válaszaitokat:)
Elsőnek:Hát az lehet:)Egyébként mindig tele van a váró öregekkel,szinte csak azok járnak oda:D
De attól félek,hogy ha elmondom,undorodni fog,vagy furcsán fog rám nézni..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!