Sokszor fáj bal oldalt a fejem, mondjam az orvosnak?
Figyelt kérdés
Életemben csak nagyon kevésszer fájt a fejem, nem vagyok szerencsére érzékeny se a frontra se másra, ha mégis fájna a fejem akkor a fájdalmat vagy a homlokom fölött vagy a tarkóm fölött érzem. De az utóbbi 2 hónapban rendszeresen fáj, de nem úgy mint szokott. Belehasít a fejem bal részébe de kb annyira hogy ha állok akkor muszáj leülnöm miatta, viszont csak 3-4 percig tart aztán magától megszűnik. És mindig csak bal oldalt érzem, és mondom ez két hónapja kezdődött, azelőtt nem éreztem ilyet, most viszont minden második nap előfordul. Mi válthatta ki? Életmódomon nem változtattam, ugyan ott és ugyan úgy fekszem mint előtte, nem ér több stressz sem.2011. aug. 17. 00:08
1/6 anonim válasza:
Hát nem ártana megnézetni orvossal.
2/6 anonim válasza:
Természetesen mondjad. Talán el akarod titkolni? Akkor hogyan segítsen?
Véleményem szerint minél előbb mégy el egy orvoshoz, annál jobb. Nem akarlak megijeszteni, de komoly bajok is kezdődnek ilyen tünetekkel. Valószíznű, hogy neked nincs komolyabb bajod, de jobb volna a bizonyosság.
3/6 anonim válasza:
attól nem lesz gazdagabb az orvos!
4/6 anonim válasza:
szerintem ne! legyenek titkaid! ne teregesd a szennyest!
5/6 A kérdező kommentje:
Első két válaszadónak köszönöm!
Nem úgy gondoltam hogy elhallgatom csak busszal kb. egy óra az út oda-vissza a dokiig, plusz sokszor ugyanennyit kell várakozni. Ezért kérdeztem hogy csak ezért érdemes-e elmenni.
2011. aug. 23. 22:30
6/6 A kérdező kommentje:
Ma végül is elmentem a háziorvoshoz, írt beutalót neurológiára, október végére kaptam időpontot úgyhogy addig várhatok míg kiderül mitől van.
2011. aug. 23. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!