Miért nem menstuálok már?
Miért akarod ennyire sürgetni?? Hiszen egy életen át fogsz majd kínlódni vele..Majd eljön az ideje hogy elkezdj menstruálni..addig örülj amíg nincs ilyen gondod..Egyébként normális,hogy 15 évesen még nincs meg..Sokan vannak akiknek 16-17 évesen jön meg először..
Ne aggódj te is fogsz ha eljön az ideje
15 évesen ez még normális.
Ha 16 évesen sem jön meg, akkor érdemes orvoshoz fordulni, akkor megvizsgálnak (pl. ultrahanggal megnézik, vannak-e petesejtek) és eldöntik, kell-e gyógyszer.
Én a helyedben már most kivizsgáltatnám magam, mert lehet, hogy természetes ez nálad, de mi van, ha nem.
Ha netán valamilyen probléma van, akkor az már most is ki fog derülni pár vizsgálat után.
Jobb előbb kezelésbe venni, mint később.
Én is voltam vizsgálaton, mert megjött, de utána vagy egy évig nem. Semmi extra vizsgálat nem volt, vérvételre kellett mennem, hogy a hormonszinteket ellenőrizék, az rendben volt, aztán ultrahanggal megnézték, vannak-e petesejtek. Ott is minden rendben volt. Hazaküldtek, hogy semmi baj, várjak türelmesen, mert felesleges lenne hormonkezelést adni, ha amúgy minden OK.
Szóval a dokiktól se kell félni, mert engem pl. nőgyógyászhoz el se küldtek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!