5héttel szülés után menstuálok. Miért ilyen hamar? Lehet azért, mert kezd elapadni a tejem? Már csak 20ml jön a kettőböl összesen.
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 18:28
1/3 anonim válasza:
Nekem is rendesen megjött 30 napra ahogy terhesség előtt, az én babám sem tudott sajnos többet szopni mint a tiéd. Azt viszont nem tudom hogy van e összefüggés.
2/3 anonim válasza:
Ez alkati kérdés is, de biztos, hogy összefügg.
Nekem szerencsére sikerült sokáig szoptatnom a gyerekeimet, nagyon intenzíven szopiztak, 1 éves koruk után jött csak meg.
(Egyébként az orvos is azt mondta, hogy kizárólagos anyatejes táplálás mellett kb addig kielégítő a szoptatás fogamzásgátló szerepe, amíg 2 óránként eszik, és este se marad ki 6 óra...)
3/3 anonim válasza:
(fili)
Egy a kérdés akarsz szopiztatni vagy sem.
Az nem probléma, hogy megjött. Ha 20 ml jön az még javában visszafordítható, hogy legyen tejed. Ha beáll a szopi lehet, hogy nem is jön meg amíg szoptatsz. Most vsz van egy kis zavar.Keress egy szoptatási tanácsadót és az korrekt választ fog adni, így megnyugodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!