Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Közép és általános iskolában...

Közép és általános iskolában mennyire gyakori a mell és a punci vizsgálat? Mióta csinálják? (Tapasztalatok, ki érzi hogy igen kellemetlen és megalázó, kor, nem és ahol volt ott mindenki részt vett? )

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
39%
Elég szomorúnak gondolom, hogy ennyire nem törődnek a gyerekeikkel...azért csak gyanúsnak kellene lenni ennek, hiszen ők soha ilyennel nem találkozhattak...
2011. szept. 8. 17:03
 72/83 A kérdező kommentje:

Nem is arról van szó,hogy gyanús,mert most kitalálták ezeket a vizsgálatokat,vagyis pár helyen régebben is voltak,most hallottam róla,falukon.De a szülők nem törödnek azzal hogy erre nem kötelezhetnék a gyerekeket,azzal lezárják orvos,a gyerek meg kibírja,nem hal bele,még ha azt igen megszégyenítve is csinálják,arra sem veszik a fáradságot,hogy utána nézzenek annak hogy erre nem kötelezhetik őket.Simán lezárják,majd a gyerek úgyis kibírja,elfelejti,meg hogy jaj hát én is járok nőgyógyászhoz,ilyesmikkel nyugtatják magukat azt elfelejtve,hogy velük diákként ilyet nem csináltak és az említett orvoshoz a döntése alapján ment el,nem kényszer miatt és nem más előtt,vagy tök pucéron vizsgálgatják.Nem foglalkoznak a témával,azzal lezárják,hogy végülis orvos nézi meg őket.

Találtam egy jó témát DEreguláció.hu-n,ott a 16 évesek egészségérettségi vizsgálatáról írnak,de nem tudok hozzászólni a témához,pedig jó lenne nyíltan leírni,mert fórumoztak vele,hogy a fiataloknak konkrétan az intim testrészek vizsgálatával van a gondjuk és még alapvizsgálatnál is külön,diszkréten kellene a vizsgálatoknak lezajlódnia.Senki nem írja le nyíltan hogy vannak ilyen vizsgálatok.Én szerettem volna oda írni,de nem ment.Ha valakit érdekel a téma akkor nézze meg igen jó,meg más hasonló témák is vannak még itt az interneten .Érdekesek és elgondolkoztatóak.Na persze a szülők és a diákok nem szólnak hozzá.

2011. szept. 9. 18:12
 73/83 anonim ***** válasza:
75%

Az biztos, hogy nem hagynám a lányomat iskolaorvosi vizsgálaton punci+mell vizsgálgatni, tapizni!

Ha szükség van rá akkor önként és oda ahová jónak látjuk, akiben megbizunk, nem az úgymond "kötelezőre".

A statisztikai adatokat meg ne igy gyűjtse be senki!

Valahol olvastam egy javaslatot a diákok tiltakozásán felháborodó igazgatókról és osztályfönökökről:

vetkőzzenek először ők az osztály elött és vizsgálja meg a férfi doki őket is, majd utána háborogjanak a diákok szemérmességén!

2011. szept. 12. 13:32
 74/83 A kérdező kommentje:

Igen igazat mondtál most,szerintem mindegy most milyen nemű a diák akiről beszélünk nem tartozik a nemi vizsgálat az iskolára,azt másképp kellene elrendezni.Még ha egyenként is vizsgálnák,nem lenne mindegy mennyire kell levetkőzni és ki csinálná.Ez nem úgy megy odahozznak egy vadidegent aztán tessék vetkőzz,a doki meg csináljon amit akart.A vizsgálatra nem lehet kényszerből menni,az eleve rossz,el van előre ítélve.

Én is sok témát olvastam az interneten a google-n keresztül.azért el kellene végre gondolkodni és tenni valamit.

2011. szept. 13. 17:51
 75/83 anonim ***** válasza:

"én sem értem, hogy lehet hogy szülők ennyire ne törődjenek gyermekeikkel,

ha igy haladunk, akkor hamarosan masturbálniuk kell majd a 15-16 éves lányoknak az orvos elött, rutin viszgálaton, hogy megéllapitható legyen, hogy minden "rendben" van-e?

hiszen már kérdések vannak, szokott e a lány önkielégiteni, hányszor, milyen segédeszközt használ stb...

és sok idióta ezt normálisnak találja!...."

2011. szept. 15. 11:01
 76/83 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs ahoz az orvosnak köze hogy valaki önkielégít vagy sem,korábban sem kérdezgették még a nőgyógyász,vagy urológus sem.Kicsit elszaladtak a vizsgálatok,a kérdések is az orvosokkal.
2011. szept. 15. 19:49
 77/83 anonim ***** válasza:
Hát igen, nekünk kellene "észheztéríteni" őket...
2011. szept. 16. 08:44
 78/83 A kérdező kommentje:
Szerintem is,de annyi jó van hogy most már több fórumon előjönnek ezek a témák és kezdenek igaz kevesen de foglalkzni vele,tenni ellene,ha tudnak.Én is most találkoztam sok hasonló témával.
2011. szept. 16. 21:50
 79/83 anonim ***** válasza:
hát én ilyenről még nem hallottam,nálunk nem volt ilyen.max.9.-be kaptunk betét meg tampon termékminta csomagot.amúgy ahova te jársz,volt ott ilyen vizsgálat végül?
2012. jún. 24. 20:17
 80/83 A kérdező kommentje:
Általánosban fiúknál volt,teljesen kiakadtak,már hetekkel a várható vizsgálat előtt totál fel voltak háborodva,meg utána is,igen látszott rajtuk hogy milyen vacakul,megalázva érzik magukat.Meg az egyik barátnőmék középsulijában ott mellvizsgálat volt,na kb ugyanezzel az érzéssel,és csak akkor erősődőtt fel bennük ez igazán amikor kiderült hogy a részvétel nem lett volna kötelező,a másiknál lett volna puncira ránézés,nekik le kellett volna húzni,de nem tették,nem is értették mi ez,mért kellene ezt megtenniük.
2012. jún. 30. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!