Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Közép és általános iskolában...

Közép és általános iskolában mennyire gyakori a mell és a punci vizsgálat? Mióta csinálják? (Tapasztalatok, ki érzi hogy igen kellemetlen és megalázó, kor, nem és ahol volt ott mindenki részt vett? )

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
Na, most szállhatnék veled vitában, de nem teszem. Úgyis csak meddő vita lenne.
2011. júl. 21. 18:42
 52/83 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam nem vitáztunk,hanem a magunk véleményét erősen hangoztattuk.De akkor jó,mert van akit vizsgálat elhagyásakor mindenféle következménnyel hül.yitettek,beírát,intő,más orvostól való igazolás stb.Akkor jó ,majd észben tartom és megmondom ha sor kerülne rá,hogy nem szeretném.
2011. júl. 21. 18:43
 53/83 A kérdező kommentje:
Melyik kommentre értetted?Mert igen szerintem is van(rutin vizsgálatok pl) vizsgálat amit mindenféle képp meg kell hogy csináljanak és vannak amiket meg választhatóvá kellene tenni(mell,meg punci pl.)Szóval úgy értettem ne hogy az legyen mindent elhangyna valaki,hanem bizonyos vizsgálatnál legyen azért beleszólás szülőknek is.
2011. júl. 21. 18:46
 54/83 A kérdező kommentje:
ha a tudatlanság visszaélésére gondoltál,akkor úgy értem hogy senki nem mondja el nem kötelező a vizsgálat,még a sem szülőnek sem,valamelyik szülő nem is tud a vizsgálatokról sem mik vannak és ezért olyan vizsgálatokra is sor kerül,ami igen megalázó sokaknak.Itt is olvashattad soknak a bugyiba nézés az,most egy kisiskolás mit tudja,de még egy középsulis se,hogy nem muszály résztvenni,vagy a mell vizsgálat.Vagy fiúknál a here,mogyitapi.Azért ott nyomkodnak,húzkodnak rendesen,mert ők is ide tartoznak.
2011. júl. 21. 18:52
 55/83 A kérdező kommentje:
Vagy aki szégyenlős annak sincs elmondva,nem is tudja egyenkénti vizsgálatot kérhet,pedig sokan szégyenlősek.Semmi nincs ezzel kapcsolatban elmondva,hanem természetesnek veszik,hogy megcsinálják,meg sem kérdezve ki mit érez,mit gondol.Mennem kell.
2011. júl. 21. 18:54
 56/83 anonim ***** válasza:
07.22.18:09 válaszolónak írom!Már 4 szer szültem és egyszer sem meztelenül!Ez hülyeség!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 22. 17:10
 57/83 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ugyan mit tudna egy orvos megállapítani abból,h.van valakinek nemi szőrzete vagy nincs!Ilyen vizsgálat semmilyen betegséghez nem megalapozott!Teljesen értelmetlen és számomra sértő!!!!!!!!
2011. júl. 22. 17:16
 58/83 anonim ***** válasza:

Előző: biztos, hogy van olyan betegség, aminek ez az egyik tünete. De ezzel különben sem nekünk kell foglalkozni, hogy ugyan mit tud egy orvos megállapítani bizonyos jelekből, és mit nem. Ez nem a mi dolgunk.

Mellesleg régebben olvastam a Nők egészségkönyve c. könyvben, hogy létezik olyan betegség, amikor egy nőnek kinéző ember heregolyókkal rendelkezik, ami a hasüregében található. Külsőre pedig semmi nem látszik ebből, hiszen melle van, nőies, olyannyira, hogy alig szőrös vagy szőrtelen.

2011. júl. 22. 18:29
 59/83 A kérdező kommentje:

73%-ossal teljesen egyet kell hogy értsek,én sem hallottam egyik rokonomnál sem meztelen szülésről,ezt nem tudom honnan vették és én is sértőnek találnám ha a bugyimba nézegetnének.

Utolsó írónak én is hallottam ilyenről,de ezt csak oda bekukkantással nem lehet észrevenni,ehhez hasi uh-t szoktak használni és rendszerint véletlenül derül ki.

Így nem igazán lehet indokolni a bugyiba kukkolást,hisz ma már általános iskolások is borotválják és középiskolások meg szinte mind,akár fiú,akár lány,és ott is valahol előfordul,de szülő tudta nélkül,úgy hogy nem nyilatozik a vizsgálatról nem szabadna szerintem ilyesmit csinálnia.Szerintem meztelenül nézegetni,vagy bugyiba nézni igen sértő nekem is,a fiúknál meg még durvábbakat csinálnak,mert nálunk benéznek csak ritkán nyúlnak hozzá,de fiúkat nyomkodják rendesen,egyik fiú barát ismerősőm mondta és ott azt mondták azt nézik leszáll a golyója,de az meg már rég leszállt születéskor,és ha nem akkor a védőnő még baba korban helyre hozza azt,nem fog visszaszállni középiskoláskorban már.Azt mondta vér ciki,igen égő és ő sem tudta hogy nem kötelező a részvétel a vizsgálaton pedig 16 éves.

2011. júl. 22. 19:05
 60/83 anonim ***** válasza:
A szőrzet hiányából észrevehető, hogy valami gáz van.
2011. júl. 22. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!