Közép és általános iskolában mennyire gyakori a mell és a punci vizsgálat? Mióta csinálják? (Tapasztalatok, ki érzi hogy igen kellemetlen és megalázó, kor, nem és ahol volt ott mindenki részt vett? )
Előző: biztos, hogy van olyan betegség, aminek ez az egyik tünete. De ezzel különben sem nekünk kell foglalkozni, hogy ugyan mit tud egy orvos megállapítani bizonyos jelekből, és mit nem. Ez nem a mi dolgunk.
Mellesleg régebben olvastam a Nők egészségkönyve c. könyvben, hogy létezik olyan betegség, amikor egy nőnek kinéző ember heregolyókkal rendelkezik, ami a hasüregében található. Külsőre pedig semmi nem látszik ebből, hiszen melle van, nőies, olyannyira, hogy alig szőrös vagy szőrtelen.
73%-ossal teljesen egyet kell hogy értsek,én sem hallottam egyik rokonomnál sem meztelen szülésről,ezt nem tudom honnan vették és én is sértőnek találnám ha a bugyimba nézegetnének.
Utolsó írónak én is hallottam ilyenről,de ezt csak oda bekukkantással nem lehet észrevenni,ehhez hasi uh-t szoktak használni és rendszerint véletlenül derül ki.
Így nem igazán lehet indokolni a bugyiba kukkolást,hisz ma már általános iskolások is borotválják és középiskolások meg szinte mind,akár fiú,akár lány,és ott is valahol előfordul,de szülő tudta nélkül,úgy hogy nem nyilatozik a vizsgálatról nem szabadna szerintem ilyesmit csinálnia.Szerintem meztelenül nézegetni,vagy bugyiba nézni igen sértő nekem is,a fiúknál meg még durvábbakat csinálnak,mert nálunk benéznek csak ritkán nyúlnak hozzá,de fiúkat nyomkodják rendesen,egyik fiú barát ismerősőm mondta és ott azt mondták azt nézik leszáll a golyója,de az meg már rég leszállt születéskor,és ha nem akkor a védőnő még baba korban helyre hozza azt,nem fog visszaszállni középiskoláskorban már.Azt mondta vér ciki,igen égő és ő sem tudta hogy nem kötelező a részvétel a vizsgálaton pedig 16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!