Közép és általános iskolában mennyire gyakori a mell és a punci vizsgálat? Mióta csinálják? (Tapasztalatok, ki érzi hogy igen kellemetlen és megalázó, kor, nem és ahol volt ott mindenki részt vett? )
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 16:55
41/83 anonim válasza:
"ahhoz hogy szőrős a nemiszerv,ahhoz nem kell eleve a puncit megnézni,elég ha csak kicsit lehúzza a bugyit..."
Még kicsit sem húzta le a bugyinkat, előtte álltunk, ő ült, és a bugyi tetejét elemelte csak el a testünktől kb. 5 centire, majd odapillantott, ez kb. 4 tizedmásodperc volt, vagy 40 századmásodperc, ahogy jobban tetszik, majd visszaengedte a bugyinkat. Remélem, most már érted! :D
Nem tudom, miért nem a hónaljunkat nézte, nem vagyok orvos, de biztos megvan az oka.
42/83 A kérdező kommentje:
Nem tudom a mi családunkba mindenki hálóingbe szült a kórházba,csak az ágyra fektették fel és felhúzták az ingüket,volt olyan akinél még gátmetszésre sem volt idő,mert szinte mindenki 1-2 héttel korábban jött a kiírtnál és igen gyorsan fél és 2-3 óra között,azért a gyors szülés nem is lenne rossz.Meg azért az más,mert te babát szeretnél és azért mindent válalsz,a fájdalmat,a kellemetlenségeket,mert azt te akarod és tudod mire vállalkozol,mivel jár.Az más,mint hogy közölnék vegyél le mindent egy iskolába,szerintem a felnőttek sem tennének ennek eleget munkahelyen orovosnál
2011. júl. 21. 18:16
43/83 A kérdező kommentje:
Ha elemeli a bugyit akkor meg belát,ha viszont a hashoz szorítva húzza lejebb akkor csak a szőr látszik ki.Nekem ha maga felé emelné az alsóm akkor azért látná egy kicsit,mert csiklóm olyan.De hónaj szőr az később nő mint a nemiszerv szőr,de eleve soknak nincs is még fiúknál még inkább 13 évesen szőr.De a műtős orvos az teljesen más mint a sima orvos azért.Sima orvosnál nem szoktak meztlenre vetkőzni az emberek,hisz ha elmész az orvosodhoz nem vetkőztet le meztelenre,nem is kér erre,sem felnőtt,sem gyerek orvos,csak babakorban nézik az ember így,de sokszor a pelenka ott is ott marad.De a barátnőmet amikor műtőtték előtte elküldték tusolni és műtős ruhát kellett felvennie,és ott bennt vették le annyira amennyire kellet épp,neki felhúzták amennyire emlékszik.De sima orvos és műtős azért más,egyik kívül-belül ismeri a tested,látja nap,mint nap,míg a másik nem csinál naponta meztelen vizsgálatokat,nem napi rutin.Azér más a kettő.
2011. júl. 21. 18:23
44/83 A kérdező kommentje:
azért gondoltam nem vagy szégenlős,mert azt írtad orvos,tőlem azt néz amit akar,meg azt is vizsgál.Egy sima orvosnál biztos nem vetkőznék meztelenre,ha csak nincs más megoldás a vizsgálatra,ahogy akármelyik orvosnak nem hagynám hogy nőgyógyászati vizsgálatot végezzen.Mert amit írtál úgy jött le simán levetkőzől bármelyik orvos előtt és csináljon amit akar.Azért ez nem jön be,még a dokim se nézeget meztelenül,nem is tartja ezt helyesnek.
2011. júl. 21. 18:27
45/83 anonim válasza:
Orvos előtt levetkezők, de mások előtt még melltartóra sem szívesen.
46/83 A kérdező kommentje:
Én orvos előtt sem vetkőzők el meztelenre,mért tenném,vegyen engem is figylembe és ne csak az legyen erőtérben neki mi a jó,hanem én.Az más ha műtetni vinnének és az orvos ott lenne,hogy öltözzek át,bár probálnám úgy csinálni ,hogy ne lásson annyira.Iskola orvos előtt meg biztos nem,bugyira igen,de tovább nem.A puncimnál stop van,oda csak bizonyos emberek nézhetnek be és bizonyos vizsgálatokkor csak.Szerintem erről mindenkinek magának kell döntenie,nem természetesnek venni,hogy rákényszeríthető ez bárkire.
2011. júl. 21. 18:33
47/83 anonim válasza:
Nem vagy rákényszerítve, megtagadhatod.
48/83 A kérdező kommentje:
buta vita a kettőnké,mert mindenkinek magának kellene hogy határozhasson meddig szeretne levetkőzni,aki nem szégyenlős az vetkőzzön le nyugodtan,és kéri a vizsgálatot ,de aki meg az és szeretné megválogatni a vizsgálatokat annak meg kell ezt teremteni.De attól hogy egyiket nem zavarja nem szabad a másikra ráerőltetni,meg kell adni a választás lehetőségét neki.
2011. júl. 21. 18:36
49/83 anonim válasza:
Nem értem, hogy ki vitatkozik...szerintem senki. Harmadjára írom, hogy nem kötelezhetnek rá, ha azt mondod, hogy nem, akkor nem nézi meg az orvos és ennyi.
De te valamiért csak hajtod a magadét és nem akarod megérteni, hogy senki nem kényszerít senkit semmire. :)
50/83 A kérdező kommentje:
Én már tudom,de innen,meg a nagyobb unokatesómtól,de a többség meg nem tudja ezért bármit megtehetnek velük és meg is teszik,hidd el.És ez idegesítő,mert ha egy középiskolás nem tudja akkor honnan tudná egy kisiskolás,és ezt kihasználják.Ha meg valakit kihasználnak,akár tudtalanságot egy témában és vissza is élnek ezzel,azt nem szeretem.
2011. júl. 21. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!