Közép és általános iskolában mennyire gyakori a mell és a punci vizsgálat? Mióta csinálják? (Tapasztalatok, ki érzi hogy igen kellemetlen és megalázó, kor, nem és ahol volt ott mindenki részt vett? )
De figyelj már,valaki eleve kevésbbé szőrős,ez is egyéni adottság,aztán van aki később érő és később is szörösödik,tudod hány kisnövésű most fiút tudok csak felhozni aki az átlag 12.5 év helyett csak 14 évesen kezd pelyhesedni.Aztán meg mint írtam nálunk is már szőrtelenítettek általánosban is,akkor meg mit néz,ha lecsupaszítottad eleve.És ezt középiskolásoknál is csinálják,ott meg mindenki csupaszra szedi.
Így hogy van a csupaszítási divat,mánia így nem lát ott semmit sem.De rá is lehet kérdezni akár,az nem is kellemetlen és azzal is kap választ rá,mindenkinek kényelmesebb és abból is sok minden kiszűrhető.
16 éves korig fogadott el a csupaszság is,erről olvastam,ahogy a mensi hiánya is,meg fiúknál is a sperma hiánya,pontosabban ennyi idős korra kell ezeknek megjelenie,odáig még elfogadható,csak későn érőknek minősülnek.
Értem mit akarsz mondani,de mindenki csupaszít,jobb is ha inkább kérdzenek,mint sértő,kínos helyzetbe hoznak már csak emiatt is.
Az látszik, ha valaki borotválja, vagy bármilyen más módon szőrtelenít.
Mondjuk ez még '92-ben volt, akkor nem volt általános a szőrtelenítés ilyen fiatalon.
Az meg, hogy valaki olyan későn érő típus, hogy 13 évesen semmi szőre nincs, és lány, hát, kb. 1/10 000-hez.
Nekem ha frissen borotválva van akkor napokig semmi nem látszik,kb 2-3 napig semmi minimális nincs,általánosban még jellemzőbb volt,meg akkor meg még szőke is voltam,így világos barna volt a szőrzetem.
De akkor is ezt nem szabad szerintem.De utána kérdeztem és a nemifejlettség vizsgálata néven van ez elkönyvelve,ahhoz hogy ki mennyire fejlett nemileg ahhoz meg semmi közük nem lenne,állítólag a mellmérése is ezért van,csodálom hogy a fiúknál még semmilyen mérést nem találtak ezek utána ki,vagy náluk lejebb.De ahhoz is mi köze bárkinek hogy egy általános vagy középiskolás csajnak mekkora melle,van van aki kis és van aki nagy mellű,ennek a mérése ,nem vizsgálat,semmilyen egészségről nem ad képet,csak azt lehet tudni mekkora van,amihez semmi köze senkinek se.VAlahol olvastam igazából ez azért van hogy statisztikai adatot szerezenek hogy adott korosztályoknak magyarorszgáon milyen méretbeli adottságaik vannak,azért már bocs,hogy képzelik.
Akkor tolja le a magyar férfi lakosság üzemorvosuknál hogy megtudjuk átlag magyar férfiak 30-50 évesen milyen adottságúak,utána a nők mellét nézzék majd meg.Ez kb így hangzik ha most dolgozókra vetíttem ki ezt.Lehet valaki felkapja a fejét,miket írok,de kb ez így van.
Jó hogy a nemiszerveket nem kezdték ezek után el méregetni,kinek mekkora van,kis vagy nagyobb szerméremjakak,mekkora az átlag magyar méret ebben is,a végén még ez is lehet.Mert korábban még bugyira sem kellett vetkőzni,felöltözve be lehetet menni és csak felsőt meg zoknit kellett levenni,most meg már meztelenül nézegetnek,mert ilyen volt pár ismerősemnél csak aki olyan beszólós típus volt az úszta meg,az mert beszólni,hogy mi a fenét képzelnek,meg bugyikba,ha szeme tebb az orvos akkor szó szerint bugyi nélkül,meg fityma vizsgálatot csinálnak tucatnyi személyzet előtt,meg osztálytárs előtt,nem nőgyógyászhoz megy az ember,de ha oda megy ott is van hogy csak az orvos van jelen,meg van külön vizsgáló,(rosszabb esetben egy asszisztens én azt sem díjazom,de nem 3-4 asszisztens,engem zavarnak ők is,mert nálunk olyan hogy ápoló nincs,csak aki leírja amit az orvos diktál,akkor meg a vizsgálatot nem ő előttük kellene csinálni,)hanem sima vizsgálatra,ami az állapotát méri fel,semmi közük semelyik nemnél az alsóneműk tartalmához.
Szerinem igen sértő amiket mostanában csinálnak.A sok emberből max. 3 az akinek nem sértő,csinálja nyugodtan véleményen van,de meg lehet nézni a többinek igen is az,ezért is nem lehet másról dönteni csak úgy,meg más helyett nyilatkozni.Ezt kellene megérteni.
" az ISKOLAORVOSI vizsgálatokkal kapcsolatos EMBERI JOGOKRA vonatkozó FELVILÁGOSÍTÁS a téma!!!!!!
a "kőtelezőről" csak annyit, hogy:
Auswitzban, vagy a Gulág táboraiban volt kötelező az ilyen vizsgálat...
amelyik tanárnő, vagy Ofő balhézik, hogy kötelező, mondjátok neki, hogy vetkőzzön ő le először az osztály elött, feküdjön fel a vizsgáló asztalra, tegye szét lazán a lábait és a dokibácsi vizsgálgassa meg...
és utána kérdezzétek meg a véleményét.."
18:25
tökéletesen egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!