Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Közép és általános iskolában...

Közép és általános iskolában mennyire gyakori a mell és a punci vizsgálat? Mióta csinálják? (Tapasztalatok, ki érzi hogy igen kellemetlen és megalázó, kor, nem és ahol volt ott mindenki részt vett? )

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:
Nem ez úgy van hogy bugyiba kell bemenni,még melltartó sem maradhat,meg csinálja a vizsgálatokat,aztán megnézi a mellet és utána bugyit le kell venni,meztelenül felfekdüni az ágyra és felhúzni a lábakat kicsit szét tenni és kézzel,kesztyűvel szétnyitja az ajakakat,meg csiklót néz,nekem ezt mondták.Persze hogy nem erőszakol meg,meg nem perverz,de ehhez nincs joga,iskolába megyek,nem valami földön túli helyre.Ez megalázás,ez az.Meg fiúknál is mondom van ez a mogyorozás,húzogatás.Felnőtt sem akárkivel csináltatja ezt.
2011. júl. 21. 17:40
 32/83 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos sokan az iskolaorvosokat, de még a nőgyógyászokat is perverz állatoknak gondolják, akik élvezetből nézik fiatal lányok punciját. Pedig ők csak segíteni akarnak, és egy akár iskolaorvosi vizsgálattal korán fény derülhet egy esetleges betegségre! Csak sajnos sokan ezt nem értik meg!
2011. júl. 21. 17:40
 33/83 A kérdező kommentje:
Szerintem általánosban sem oké,mert én meg az osztálytársaim is korán kezdtünk már fejlődni és én már nagycsoportos koromban sem vetkőztem le bárki előtt,már a nemiség nálam kialakult és meg szégyenlős voltam akkor is,egy 11-12 éves meg már fejlődik,akkor már elég kellemetlen,egy idősebb meg még fejlettebb,meg 9évesen már volt mellem,meg topot hordtam.Azért 5.-ben nálunk mindenki cicis volt már és többünknek mensije is volt.
2011. júl. 21. 17:44
 34/83 A kérdező kommentje:
Meztlenre én se szeretné senki előtt levtkőzni,meg hogy a lában között nézelődjön.Attól hogy látja fejlett vagyok,ferőzéshez minta véltel kell,ami meg nőgyógyász feladata.Nem tartom perverznek őket,de ha nem mondják hogy nem kell hogy megtegyem,résztvegyek rajta,akkor meg visszaél a tanultakkal.A segítséghez az őszinteség is kell,hogy mindent elmondjon és úgy vizsgáljon hogy ne legyen ciki.Az én dokim sose vizsgálna meztelenül,mert tudja szégyenlős vagyok,ahogy a többi fiatal többsége is,meg más előtt sem,mert tudja ezeket,de egy iskolaorvos tesz erre,sietni akar,hogy gyorsan meglegyen..
2011. júl. 21. 17:48
 35/83 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk soha nem volt ilyen, hogy egymás előtt kellett volna meztelenül állnunk. Max. melltartóba, de aki szégyenlős volt, az mehetett egyedül.

Az orvos a bugyit soha nem vetette le, nem nézett be, a mellemet megnézte, de nem nyúlt hozzá.

Egyébként meg én sem értem, hogy mit kell ezen kiakadni. A többiek előtt nem engedném, hogy meztelenül nézegessen meg nyúlkáljon, de ha csak én vagyok ott és az orvos+az asszisztens, felőlem azt néz meg csinál, amit akar. Elvégre orvos.

2011. júl. 21. 17:53
 36/83 A kérdező kommentje:
jó mer te nem vagy szégyenlős,én meg az vagyok,ha elmész nőgyógyászhoz ott sem meztelenül vizsgálnak.Én senki előtt hiába orvos nem szeretnék meztelenül lenni,szülni sem úgy szülsz.Meg igazából nem is kell,nem szükséges hogy megvizsgáljon meztelenek lenni,csak itt látszik nem törödik semmivel sem,mert akkor erre figyelne.Nem vagyok nudista hogy meztelenkedjek.Meg pont azért járnak magánorvoshoz a nők,mert ott mindig elhúzzák a függönyt az orovsok,hogy még az asszisztens se lásson be,már ha van asszisztens,anyámnál nincs.Aki szégyenlős és nem szeretné a vizsgálatot és mégis megcsinálják és nem közlik nem is kell ha nem akarod résztvenni,annak igen megalázó,még ha egyedül is vizsgálják és még felnőtt korában is emlékezni fog ,hogy megalázták,mert az megszégyenítil.Én akármelyik orvosnak nem is mutatnám meg a pucnim se,ne legyen ellenszenves az orvos.Teljesen mások vagyunk,a mi osztályunkba szinte mindenki szégyenlős,tudod milyen érzés lenne,ha erre kényszerítenének rá.
2011. júl. 21. 18:08
 37/83 anonim ***** válasza:
30%
Hát pedig mesztelenül fogsz szülni:, csak szólok:)
2011. júl. 21. 18:09
 38/83 A kérdező kommentje:
Mindenki más,nekem életre szóló lenne ha így vizsgálnának meg.Nem is szabadna ilyet csinálniuk,minket is figylembe kellen venniük.Azért akármit ne akarjon velem csinálni,mert orvos,én is ember vagyok.Azért mert téged nem zavar,tudod hányan vannak akiket igen és akikben igen sok a félelem.Tudod hány lány van,aki még melltartó,bugyiba se szeretne más előtt lenni és még lehetne sorolni.
2011. júl. 21. 18:13
 39/83 anonim ***** válasza:
63%

Honnan veszed, hogy nem vagyok szégyenlős? Még a legjobb barátnőm sem látott meztelenül, sőt, melltartó nélkül sem.

De az orvos az más, az millió egy nőt és férfit látott már meztelenül, ő azt nézi, hogy minden rendben van-e.

Egyébként már többször műtöttek, aztán amikor tettek át a műtőasztalról a hordágyra, kivolt az egész fenekem meg puncim, de nem éreztem megalázónak. Meg műtét előtt amikor rád teszik az EKG-t, akkor a melled van kint, de szerintem ez sem megalázó. Naponta 60x látnak ilyet, nem azzal foglalkoznak, hogy hogy néz ki a melled és mekkora.

Szóval igenis szégyenlős vagyok, de orvosok előtt teljesen más a szituáció.

2011. júl. 21. 18:14
 40/83 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy meg ne pörögj ezen, leírták már sokan, hogy jogod van megtagadni a vizsgálatot. ;)
2011. júl. 21. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!