Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az, hogy ha sok csapvizet...

Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.

Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?

2011. júl. 2. 00:06
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Hát mi teljesen új (kertes) házba lakunk, most épült és mégis szar a víz (legalábbis számunkra), szóval ez nem a háztól függ. Hanem, hogy honnan jön a víz. Múltkori csapvíz előadáson, amin voltam, kimutatták, hogy mik vannak a vízben ilyen áramos valamivel, amivel kicsapódtak, amik a csapvízbe vannak és szabad szemmel nem látható. Majdnem hánytam egyet, hogy mik vannak a vízben, amit nem látunk szabad szemmel. Olyan koszos lett a víz, hogy azt hittem homok van a pohárban, szóval ENNYIT A TISZTA, ÁTLÁTSZÓ CSAPVÍZRŐL csak szabad szemmel látod olyannak. Zöld is volt, barna is, minden színe volt annak csak nem átlátszó. Igyátok csak :) Jah és ez mindenhol ilyen.
2011. júl. 2. 21:45
 52/54 anonim ***** válasza:
56%

Mi is teljesen új házba költöztünk (saját magunk építettük) de nem csak a kinézete jó a víznek, hanem az íze is finom. Habár, én nem azt mondtam, hogy 100%, hogy van összefüggés a keres ház, és a panel közt, csak gondoltam elmesélem a tapasztalatomat.

Egyébként, lehet neked steril vizet kéne innod :) Mikrobák mindenhol vannak, s ha nem jutnának be a szervezetedbe, akkor egy kis náthát alig bírna legyőzni az immunrendszered. Az sem jó, ha túlzásba visszük a higiéniát (nagyon igaz a mondás, hogy a jóból is megért a sok!) ..van egy ismerősöm, aki mindentől félti, óvja a gyerekét. Állatoktól, csapvíztől, homoktól, kosztól..mindentől. Nem is csodálkozunk rajta, hogy a kisgyerek állandóan betegeskedik.. :S Kikerül az anyuci által megteremtett steril környezetből és máris megvan a betegség.

2011. júl. 2. 23:05
 53/54 bromkrezol ***** válasza:
Ha ilyen balgaságokkal foglalkozol szex helyett, akkor a válaszom: igen.
2011. júl. 8. 15:00
 54/54 anonim válasza:
az semmi! ha kútba nézel kancsal lesz a gyerekXD
2011. júl. 31. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!