Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?
Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.
Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?
Mi is teljesen új házba költöztünk (saját magunk építettük) de nem csak a kinézete jó a víznek, hanem az íze is finom. Habár, én nem azt mondtam, hogy 100%, hogy van összefüggés a keres ház, és a panel közt, csak gondoltam elmesélem a tapasztalatomat.
Egyébként, lehet neked steril vizet kéne innod :) Mikrobák mindenhol vannak, s ha nem jutnának be a szervezetedbe, akkor egy kis náthát alig bírna legyőzni az immunrendszered. Az sem jó, ha túlzásba visszük a higiéniát (nagyon igaz a mondás, hogy a jóból is megért a sok!) ..van egy ismerősöm, aki mindentől félti, óvja a gyerekét. Állatoktól, csapvíztől, homoktól, kosztól..mindentől. Nem is csodálkozunk rajta, hogy a kisgyerek állandóan betegeskedik.. :S Kikerül az anyuci által megteremtett steril környezetből és máris megvan a betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!