Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az, hogy ha sok csapvizet...

Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.

Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?

2011. júl. 2. 00:06
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

ÁHÁ, első oldalon azt mondtad "de főzéshez felforraljuk a vizet" gondolom ezzel arra gondoltál hogy akkor az így nem számít mert a forróságtól ezek a dolgok kipusztulnak belőle.

Na és akkor azt nehéz elhinni, hogy a víz tisztíttok hatékonyabb munkát végeznek mintha csak felforralod a vizet? Szóval ha szerinted a főzéstől nem lesz gond, akkor vedd úgy hogy az olyasmi mintha 6000fokon főznéd a levest.

2011. júl. 2. 08:54
 42/54 anonim ***** válasza:

Aha, higgy el mindent amit olvasol, így szaporodnak az ezotéria rajongók is. Én is írhatok akármit, pl itt egy oldal, javaslom figyelmesen olvasd át: [link] Borzalmas dolgokat ír, ugye? Óvakodj tőle! :D

Szerintem ásványvizet, és csak ásványvizet inni kockázatosabb, főleg mindig ugyanazt a márkát, de ez sem akadályozza meg a teherbe esésed. Egy cseppet sem.

LOL ez nagyon jó.

Kicsit ilyesztő, de ha jobban belegondolsz, a sima vizről van benne szó.

2011. júl. 2. 09:05
 43/54 anonim ***** válasza:

Ezt a baromságot hol hallottad? :)

Kb. 5 éves korom óta csak csapvizet iszok, napi 2-3 litert. Még élek, és gyerekem is van. Nyugodj meg.

Ennyi erővel levegőt se vegyél, mert attól meg tüdőrákos lehetsz...

2011. júl. 2. 10:05
 44/54 anonim ***** válasza:
De durva ha vki midig (egész életébe) csapvizet iszik. Hogy lehet meginni ezt a klóros fos sz*r vizet és ráadásul klór szagú is és meleg is sokszor még ha hidegre is van állítva a csap. És teszem hozzá, hogy lerövidíti az élettartamot ha csapvizet iszol. Rengeteg betegség előhozója is a csapvíz.
2011. júl. 2. 10:27
 45/54 anonim ***** válasza:

Látod.. így lehet meginni! Te költsd a pénzed drága ásványvizekre, ami lehet hogy ugyanúgy nem jó, én inkább elköltöm másra.

Amúgy meg apukám 64 éves, és ő is világ életében csapvizet ivott, nagyszüleim 70 és 80 évig éltek. Biztos az ő életüket is lerövidítette. Lehet 100 évig is éltek volna, ha ásványvizet isznak, ugye?

Nálad lehet hogy meleg sz..r a csapvíz, nálunk teljesen jó. Ízlések és pofonok.

2011. júl. 2. 11:54
 46/54 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

nálunk is jó a csapvíz

2011. júl. 2. 12:40
 47/54 anonim ***** válasza:
Na hát ha valakinek nincs pénze egy üveg ásványvízre, hááát az elég durva. Am én citromos ásványvizet iszom, és ne hidje senki azt, hogy az ásványvíz csapvízből van mert ez nem igaz, köze sincs hozzá.
2011. júl. 2. 13:48
 48/54 anonim ***** válasza:
Ennyin nem sokat tudsz spórolni. Meg végülis a te egészségedtől veszed el a pénzt, nem másétól.
2011. júl. 2. 13:49
 49/54 anonim ***** válasza:

Félreértettetek.. nem spórolok ezen, megengedhetném magamnak, amúgy meg a csapvíz ugyanúgy pénzbe kerül. Egyszerűen felesleges kiadásnak tartom, mikor a csapból is ugyanolyan tiszta víz folyik.

Én ehelyett inkább könyveket veszek, és legalább tudok helyesen írni...

Kérdem én tőletek... ásványvíz pártiaktól: főzéshez is ásványvizet használtok? Mert a főzéssel sem tűnik ám el a sokak által írt gyógyszer maradvány hormon tartalma.

2011. júl. 2. 15:54
 50/54 anonim ***** válasza:

Mikor még egyetemre jártam, és Pesten laktunk a férjemmel (2 éve) nagyon undorító volt az a víz(sárgás, fehéres, fura ízű). Így csakis ásványvizet ittunk. Persze nem mindenhol ilyen a víz... Mi panelban laktunk, fent északon, a Budai oldalon.

Aztán ugye 2 éve leköltöztünk vidékre,(kertes ház) és itt tökéletes a víz. Sokszor isszuk a csapvizet, ami tökéletesen tiszta, és nagyon finom ízű. Viszont minap, hallottam egyik barátnőmtől (aki szintén ebben a városban lakik, csak panelban) hogy náluk nagyon rossz a víz. Poshadt szaga van és fura színe.

Szóval nem tudom, hogy hol az összefüggés... Más más helyről kaphatjuk a vizet? Esetleg a a régi panelokban a csövek rothadása is ronthatja a víz minőségét? Nem tudom...

Na mindegy, ezt csak úgy leírtam :)

25/L

2011. júl. 2. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!