Ha nagyon felfáztam lehet még gyerekem? Info lent!
Figyelt kérdés
szóval tudom hogy így bután hangzik ..de augusztusban ( 2010) már volt egy ilyen megbetegedésem és nem mentem el vele orvoshoz hanem sok teát ittam és el is mult hamar ...de most ugy néz ki figyelmetlen voltam és meignt felfáztam és nagyon félek hogy nem lehet a jövőben kisbabám ...vélemények tanácsok ? :S2011. jan. 18. 17:42
1/5 anonim válasza:
Hát azért ez nem úgy megy, ahogy te gondolod. El kell menni orvoshoz először is, mert a szövődmények súlyosak lehetnek, de ha nincs panaszod a méheddel, akkor nem hiszem,hogy gond lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
nem értek az ilyesmihez, de ha mondjuk ez egy hólyaghurut akkor annak lehetne köze a terhességhez?
2011. jan. 18. 17:51
3/5 anonim válasza:
ha hamar elmúlt, akkor nem volt az olyan súlyos, ne aggódj.
azonban jobb mindig elmenni ilyen esetben dokihoz, az a biztos kezelés, amit ő felír.
menj el most is orvoshoz, és nem lesz gond.
persze legjobb a megelőzés, de nyilván ezt Te is tudod.
ne aggódj, sok nővel előfordul, emiatt lehet gyereked.
csak a nagyon súlyos, egész kismedencére kiterjedő felfázásoknak lehetnek ilyen drasztikus következményei.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm kicsit megnyugodtam :)
2011. jan. 18. 18:20
5/5 anonim válasza:
a felfázás egy FERTŐZÉS, amit KÓROKOZÓK csinálnak...a tea nem antibiotikum...és igen, ha nem kezeled a húgyúti fertőzést, akkor az könnyen átterjedhet a vesédre és a HÜVELYEDRE is....a hüvelyed begyulladhat, ami átterjedhet a méhedre, kismedencére, petevezetékekre, petefészkekre....
na ezért kell orvoshoz menni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!