Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az, hogy ha sok csapvizet...

Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.

Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?

2011. júl. 2. 00:06
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
van benne fogamzásgátló maradvány!!! egy orvos is írta még régebben
2011. júl. 2. 00:16
 12/54 anonim ***** válasza:
79%

Ilyet már én is hallottam...

Onnan veszik ezt a dolgot, hogy a csapvízből nem tudják kiszűrni a gyógyszereket, szteroidokat, meg ilyen dolgokat. De szerintem ha annyira veszélyes lenne, akkor nem engednék hogy igyanak belőle az emberek.

2011. júl. 2. 00:16
 13/54 anonim válasza:
100%
két gyerekem van, a férjemnek csak erősebben kellett rámnéznie és terhes maradtam... csapvizen nőttem fel, és ma sem ásványvíz folyik a csapból...
2011. júl. 2. 00:17
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha igaz lenne,akkor nekem nem lenne 3 gyerekem.

Én csakis csapvizet iszom,és sokszor napi 4 liter is..

Ha nem védekeztem volna,és elhittem volna ezt az ökörséget,rengeteg gyerekem lenne..Mondjuk minden évben szültem volna egyet-kettőt(ha ikrek)

Nem kell minden hülyeséget elhinni ám..

2011. júl. 2. 00:17
 15/54 A kérdező kommentje:
és ha napi 10 litert innék akkor is lehetne gyerekem?
2011. júl. 2. 00:18
 16/54 anonim ***** válasza:
Jézus...attól, hogy felforralod még nem megy belőle ki semmi. Nem rég voltam előadáson (csapvizet mutatták be) és ott mondták, hogy elég egészségtelen és az sem segít ha felforraljuk, nem megy ki belőle semmi.
2011. júl. 2. 00:18
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van benne. Ahogy aszpirin is, és mégis fáj a fejem. Meg C vitamin, mégis kell enni/szedni C vitamint.

Egyetlen gyerek sem születne, ha lenne valami hatása.

2011. júl. 2. 00:19
 18/54 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! :) most kicsit megnyugodtam
 19/54 anonim ***** válasza:
77%
Ha napi 10 litert innál, akkor kórházba kerülnél. Nem a víz minősége, hanem a mennyisége miatt.
 20/54 anonim ***** válasza:
Figyelj, ott indul a dolog, hogy ha tablettát szedsz és leállsz róla, akkor is lehet gyereked, pedig az sokkal nagyobb dózis. Ha majd teherbe akarsz esni, akkor egy-két hónappal előtte igyál ásványvizet, hogy megnyugtasd magad. Jajj...
2011. júl. 2. 00:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!