Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az, hogy ha sok csapvizet...

Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.

Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?

2011. júl. 2. 00:06
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Aha, higgy el mindent amit olvasol, így szaporodnak az ezotéria rajongók is. Én is írhatok akármit, pl itt egy oldal, javaslom figyelmesen olvasd át: [link] Borzalmas dolgokat ír, ugye? Óvakodj tőle! :D

Szerintem ásványvizet, és csak ásványvizet inni kockázatosabb, főleg mindig ugyanazt a márkát, de ez sem akadályozza meg a teherbe esésed. Egy cseppet sem.

2011. júl. 2. 00:20
 22/54 anonim ***** válasza:
Ki iszik 10 litert? lol. Amúgy nagy tévhit, hogy a csapvíz egészséges, ha vki azért inná. A létező legegészségtelenebb a szervezetre.
2011. júl. 2. 00:20
 23/54 anonim ***** válasza:
72%

-.-" no comment... mégis mitől elnne benne "fogamzásgátló maradvány"?????!!!!!!

Mond már meg légyszíves, honnan veszel ekkora baromságokat?

Onnan veszi, hogy pl Budapesten a Dunából iszunk (állítólag) és ugye a Dunába engedik bele a szennyvizet (állítólag) és bár rengeteg féle tisztításon/szűrésen megy keresztül, de bizonyos kis mennyiségben más emberek pisije jön a csapból. Hát innen veszi.

De amúgy ez is lehet, hogy csak egy mendemonda, lövésem sincs hogy honnan kapjuk a vizet...

2011. júl. 2. 00:21
 24/54 anonim ***** válasza:

Uramisten...Azt már hallottam nagyon régen is,a 80-as években kezdték el terjeszteni,hogy a mentolos cigi meddőséget okoz férfiaknál,és nőknél is,dehogy a csapvíz????

Van egy ismerősünk,világéletében napszámba járt,rengeteg csapvizet ivott,hordta a földekre kannákba.Napi 6-7 litert legyűrt nyáron a nagy melegben,de télen is a 3-4 litert.Hat gyereke született,már attól terhes lett,ha a férje ránézett..Végül elköttette már magát.

25/54 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy forralod a hormon még sztem nem tűnik el belőle. A fogamzásgátló pedig ilyen formában nincs benne a csapvízben. A gyógyszert szedő nők pisijében benne vannak ezek a hormonok, s a hormonokat nem tudják kiszűrni a vízből. Így azok belekerülnek az ivóvízbe. Viszont olyan csekély koncentrációban, hogy akár betegre ihatnád magad belőle, az ég világon semmi bajon nem lenne tőle...

Szóval, idd csak a csapvizet! :)

26/54 A kérdező kommentje:

81%-os igen, én is ezt hallottam!

amúgy köszi az eddigi válaszokat!

2011. júl. 2. 00:24
 27/54 anonim ***** válasza:

00:21 xD nem a mentolos cigi okozza azt, hanem maga a cigi :D:D

Mellesleg nem budapesti vagyok, tehát én biztos nem azt a vizet iszom, de az ilyen mende-mondákat nem kell elhinni, nem véletlen találták ki őket, igyad csak az ásványvizet, de ugyanaz a víz

2011. júl. 2. 00:25
 28/54 anonim ***** válasza:
Kérdező!Szódával,csapvízből készült italokkal mi van?
2011. júl. 2. 00:28
 29/54 A kérdező kommentje:

szódát nem szeretem

milyen csapvízből készült italokra gondolsz?

2011. júl. 2. 00:33
 30/54 anonim ***** válasza:
Üdítőkre,meg ilyen ice teákra gondolok,nem tudom hogy csapvízből készülnek e,csak gondolom,hogy igen,nem hiszem hogy ásványvízből csinálják.
2011. júl. 2. 00:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!