Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?
Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.
Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?
Aha, higgy el mindent amit olvasol, így szaporodnak az ezotéria rajongók is. Én is írhatok akármit, pl itt egy oldal, javaslom figyelmesen olvasd át: [link] Borzalmas dolgokat ír, ugye? Óvakodj tőle! :D
Szerintem ásványvizet, és csak ásványvizet inni kockázatosabb, főleg mindig ugyanazt a márkát, de ez sem akadályozza meg a teherbe esésed. Egy cseppet sem.
-.-" no comment... mégis mitől elnne benne "fogamzásgátló maradvány"?????!!!!!!
Mond már meg légyszíves, honnan veszel ekkora baromságokat?
Onnan veszi, hogy pl Budapesten a Dunából iszunk (állítólag) és ugye a Dunába engedik bele a szennyvizet (állítólag) és bár rengeteg féle tisztításon/szűrésen megy keresztül, de bizonyos kis mennyiségben más emberek pisije jön a csapból. Hát innen veszi.
De amúgy ez is lehet, hogy csak egy mendemonda, lövésem sincs hogy honnan kapjuk a vizet...
Uramisten...Azt már hallottam nagyon régen is,a 80-as években kezdték el terjeszteni,hogy a mentolos cigi meddőséget okoz férfiaknál,és nőknél is,dehogy a csapvíz????
Van egy ismerősünk,világéletében napszámba járt,rengeteg csapvizet ivott,hordta a földekre kannákba.Napi 6-7 litert legyűrt nyáron a nagy melegben,de télen is a 3-4 litert.Hat gyereke született,már attól terhes lett,ha a férje ránézett..Végül elköttette már magát.
Attól, hogy forralod a hormon még sztem nem tűnik el belőle. A fogamzásgátló pedig ilyen formában nincs benne a csapvízben. A gyógyszert szedő nők pisijében benne vannak ezek a hormonok, s a hormonokat nem tudják kiszűrni a vízből. Így azok belekerülnek az ivóvízbe. Viszont olyan csekély koncentrációban, hogy akár betegre ihatnád magad belőle, az ég világon semmi bajon nem lenne tőle...
Szóval, idd csak a csapvizet! :)
81%-os igen, én is ezt hallottam!
amúgy köszi az eddigi válaszokat!
00:21 xD nem a mentolos cigi okozza azt, hanem maga a cigi :D:D
Mellesleg nem budapesti vagyok, tehát én biztos nem azt a vizet iszom, de az ilyen mende-mondákat nem kell elhinni, nem véletlen találták ki őket, igyad csak az ásványvizet, de ugyanaz a víz
szódát nem szeretem
milyen csapvízből készült italokra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!