Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?
Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.
Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?
üdítőket nem ihatok, tele vannak cukorral
és csak a csapvizet szeretem
jah értem :)
fujj, nem lehet vmi guszta :S
Akkor régen, amikor még nem volt divat az ásványvíz, és mindenki csapvizet ivott, senki sem esett volna teherbe.
Amúgy én is olvastam ezt, de aztán kiderítettem, hogy hálistennek a mi városunkban nem tisztított szennyvizet iszunk (az fogamzásgátló-maradvány nélkül is undorító lenne), hanem artézi vizet a földből.
Nálunk (Slovákia) egy idoben reklámozták is a csapvizet. http://www.youtube.com/watch?v=roIU1ZD2mOI
A szoveg:
Tudjátok mit irigyelnek tolunk a gyerekek az egész világon? Udítot a vízvezetékbol, Mert egészséges, finom, olcsó és anyunak nem kell nehéz flakonokat cipelni a boltból.
Amúgy tényleg finom, de nálunk simán lehet inni a kúti vízbol is, ami nem tisztított (a Csallókoz alatt van Európa legnagyobb édesvíztartaléka).
A kérdésre válaszolva, szerintem semmi bajod nem lesz a csapvíztol, lehet babád.
Viszont én is hallottam, hogy ez az emberiség kihalásának egyik potencionális oka. Mert nagyon kis mértékben, de a ezektol a hormonoktól egyre kevésbé lesz megtermékenyíto hatású a férfiak spermiuma és nem leszunk képesek szaporodni. Az is lehetséges, hogy addigra meg már nem szexbol lesz a gyerek, hanem mondjuk petricsészébol...
... úgy megnyugtattalak, gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!