Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az, hogy ha sok csapvizet...

Igaz az, hogy ha sok csapvizet iszom, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mondta, mivel napi 3-4 liter csapvizet is megiszom és hogy a csapvízben fogamzásgátló maradványok vannak meg egyéb káros anyagok amiket nem tudnak kiszűrni.

Van olyan még aki nagyon sok csapvizet fogyasztott életében és mégis könnyen teherbe esett?

2011. júl. 2. 00:06
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

üdítőket nem ihatok, tele vannak cukorral

és csak a csapvizet szeretem

2011. júl. 2. 00:45
 32/54 anonim ***** válasza:
Cukorbeteg vagy?Én igen.
2011. júl. 2. 00:46
 33/54 A kérdező kommentje:
nem, csak magas a vércukrom
2011. júl. 2. 00:49
 34/54 anonim ***** válasza:
Ja,értem.
2011. júl. 2. 00:52
 35/54 A kérdező kommentje:
és te mit iszol ha cukorbeteg vagy? csak vizet?
2011. júl. 2. 00:55
 36/54 anonim ***** válasza:
Szóda,ásványvíz,light szörpök,light italok.Őszintén szólva,csapvizet soha.Olyan undorító nálunk,úszkál benne minden,meg olyan fehér mint a tej.
2011. júl. 2. 01:21
 37/54 A kérdező kommentje:

jah értem :)

fujj, nem lehet vmi guszta :S

2011. júl. 2. 01:27
 38/54 anonim ***** válasza:

Akkor régen, amikor még nem volt divat az ásványvíz, és mindenki csapvizet ivott, senki sem esett volna teherbe.

Amúgy én is olvastam ezt, de aztán kiderítettem, hogy hálistennek a mi városunkban nem tisztított szennyvizet iszunk (az fogamzásgátló-maradvány nélkül is undorító lenne), hanem artézi vizet a földből.

2011. júl. 2. 03:47
 39/54 anonim ***** válasza:
de hát a szüleink is csapvizen nőttek fel, mert akkor még nem volt ásványvíz divatban...mégis lett gyerekük hiszen itt vagyunk, és azt kérdezzük, szabad-e csapvizet inni :D
2011. júl. 2. 08:45
 40/54 anonim válasza:

Nálunk (Slovákia) egy idoben reklámozták is a csapvizet. http://www.youtube.com/watch?v=roIU1ZD2mOI

A szoveg:

Tudjátok mit irigyelnek tolunk a gyerekek az egész világon? Udítot a vízvezetékbol, Mert egészséges, finom, olcsó és anyunak nem kell nehéz flakonokat cipelni a boltból.

Amúgy tényleg finom, de nálunk simán lehet inni a kúti vízbol is, ami nem tisztított (a Csallókoz alatt van Európa legnagyobb édesvíztartaléka).

A kérdésre válaszolva, szerintem semmi bajod nem lesz a csapvíztol, lehet babád.

Viszont én is hallottam, hogy ez az emberiség kihalásának egyik potencionális oka. Mert nagyon kis mértékben, de a ezektol a hormonoktól egyre kevésbé lesz megtermékenyíto hatású a férfiak spermiuma és nem leszunk képesek szaporodni. Az is lehetséges, hogy addigra meg már nem szexbol lesz a gyerek, hanem mondjuk petricsészébol...

... úgy megnyugtattalak, gondolom...

2011. júl. 2. 08:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!