Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véleménykérdés: hányéves...

Véleménykérdés: hányéves korban adnál tampont lányodnak?

Figyelt kérdés
ti hány évesen adtatok/adnátok tampont lánytoknak betét helyett???
2011. jún. 2. 14:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
szerintem tökjó a tampon,begyetek ob minit azt jobb fölhelyezni,kicsit jobban csúszik föl,énis azzal kezdtem;)
2011. jún. 12. 22:57
 32/33 anonim ***** válasza:

Én nem adnék. Majd rájön magától, hogy mikor kell neki. Nekem se mondta senki, hogy mikor "kell" váltani, magamtól jöttem rá.

22/L

2011. jún. 13. 12:43
 33/33 anonim válasza:
én 12 vagyok kb. Egy éve jött meg és mivel anyukámat csak kéthetente látom rögtön fel kellett találni magam, első két nem betétet használtam aztán olvastam az egészről egy csomót neten megnéztem mindent, és harmadig nap már felraktam egy minit. Bár nekem muszáj volt, mert hetente 3-4 szer járok edzésre és karatézom teljesen fehér ruhában szal betéttel necces lenne. eleinte betettem tampont és betétet is és csere között vártam egy kicsit h elég "nedves" legyek és fel tudjam rakni. azóta azt használok o.b minit vagy normalt és és eddig nagyon jól bevált. szerintem adj neki, sokkal könnyebb vele az élet :D
2011. jún. 13. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!