Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véleménykérdés: hányéves...

Véleménykérdés: hányéves korban adnál tampont lányodnak?

Figyelt kérdés
ti hány évesen adtatok/adnátok tampont lánytoknak betét helyett???
2011. jún. 2. 14:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

14:24, 14:50 vagyok

Látom itt eleve te ellenzed a tampon használatát, valamiért nem tudtál megbékélni vele. Egyáltalán nincs baj a higiéniával ha tiszta kézzel fogunk hozzá. A felhelyezésnél meg megkönnyítheti dolgunkat az applikátoros tampon, ilyenkor nem is kell a hüvelybe kézzel benyúlni ahhoz, hogy elég mélyre helyezzük.

[link]

2011. jún. 2. 15:25
 12/33 anonim ***** válasza:
ja és az lemaradt, hogy ingyenes mintát is rendelhetsz innen :-D
2011. jún. 2. 15:25
 13/33 A kérdező kommentje:
nem vagyok tampon ellenes csupán nem kedvelem bár inkább betét párti vagyok...ez csak egy vélemény megosztási kérdés volt:D
2011. jún. 2. 15:29
 14/33 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

köszönöm!én se szeretnék neki adni hisz én 35 évesen is csak strandoláskor használok mert nem higiénikus stb. további véleményeket várok!!:)

A komment megírásának időpontja: ma 15:12"

Akkor ezt minek nevezed, ha nem ellenzésnek :-D

Azért írtam, hogy az applikátoros tamponnal sok olyan dolgok kit tudunk kerülni, amitől sokan ódzkodnak, ilyen pl. hogy felhelyezze magába a tampont.

2011. jún. 2. 15:33
 15/33 anonim válasza:

Én egyszer 7-ben stikában próbáltam ki a tampont. Kíváncsi voltam, mondjuk épp nem menstruáltam, később jöttem rá, hogy úgy meg elég nehéz beszuszakolni... :-D Emlékeim szerinte 8-ban mondtam anyunak, hogy nekem is tampont vegyünk. Természetesen egy percig nem tiltakozott, hisz ő is "tamponos".

26/N

2011. jún. 2. 15:34
 16/33 A kérdező kommentje:

köszönöm véleményeteket!

és nem vagyok tampon ellenes de mindegy:D

további véleményeket várok,és mivel mindenki mást mond kezdem átgondolni hogy adjak-e neki vagy ne...(tegnap jött meg neki és pénteken azaz hnap úszás és gondolkodom hogy engedjem el tamponnal vagy inkább pihenjen itthon.egyébként nem ez az első neki)

2011. jún. 2. 15:38
 17/33 anonim ***** válasza:
12 éves voltam mikor megjött. Kezdetben csak betétet használtam de nem szerettem mert mindig elcsúszott, főleg ha tesi óra volt. Nah akkor inkább nem is tesiztem olyankor. Aztán fél év múlva már nem tudom hogy került szóba de anyum vett nekem külön mini tampont. Egyet kibontott, megmutatta hogy kell használni és elmagyarázott mindent, meg odaadta a tájékoztatóját ami tényleg képregényszerűen jól bemutat mindent. Aztán magamra hagyott. Azóta is használok folyamatosan tampont bár olyankor ha megvan akkor inkább kerülöm a strandokat meg uszodákat, de sokkal szabadabb vagyok vele mint szimplán betéttel.
2011. jún. 2. 15:56
 18/33 A kérdező kommentje:
köszönöm!további véleményeket várok mert már teljesen összezavarzodtam hogy adjak-e lányomnak tampont a holnapi úszás miatt...
2011. jún. 2. 15:59
 19/33 anonim ***** válasza:
Nekem 12évesen jött meg, 14évesen lettem középiskolás, egyben kolis és láttam hogy a szobatársaim tampont használnak. Gondoltam kipróbálom én is, igy következő menstruációm előtt mondtam anyának, hogy nekem tampont vegyen. Nekem ez sokkal kényelmesebb. Azóta nem is használok betétet.
2011. jún. 2. 16:01
 20/33 anonim válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg Őt,hogy akar-e egyáltalán tampont.Én 11 éves korom óta menstruálok,13 voltam amikor a nyaralás kellős közepén megjött és anyukám adott egy tampont,hogy próbáljam ki.Valamiért ótzkodtam tőle és nem akartam.Aztán következő nyáron már azt használtam.Most 31 éves vagyok és mindig ( 2 szülést kivéve) azt használok.Soha semmit nem szedtem össze miatta,sőt amikor terhes voltam még kimondottan kismamáknak úszáshoz való tampont is használtam.

Nekem két lányom van,igaz még kicsik,de biztos,hogy biztatni fogom őket,hogy ezt is próbálják ki.Én a helyedben adnék a lányodnak.Elég nagylány már :)

2011. jún. 2. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!