Véleménykérdés: hányéves korban adnál tampont lányodnak?
14:24, 14:50 vagyok
Látom itt eleve te ellenzed a tampon használatát, valamiért nem tudtál megbékélni vele. Egyáltalán nincs baj a higiéniával ha tiszta kézzel fogunk hozzá. A felhelyezésnél meg megkönnyítheti dolgunkat az applikátoros tampon, ilyenkor nem is kell a hüvelybe kézzel benyúlni ahhoz, hogy elég mélyre helyezzük.
"A kérdező kommentje:
köszönöm!én se szeretnék neki adni hisz én 35 évesen is csak strandoláskor használok mert nem higiénikus stb. további véleményeket várok!!:)
A komment megírásának időpontja: ma 15:12"
Akkor ezt minek nevezed, ha nem ellenzésnek :-D
Azért írtam, hogy az applikátoros tamponnal sok olyan dolgok kit tudunk kerülni, amitől sokan ódzkodnak, ilyen pl. hogy felhelyezze magába a tampont.
Én egyszer 7-ben stikában próbáltam ki a tampont. Kíváncsi voltam, mondjuk épp nem menstruáltam, később jöttem rá, hogy úgy meg elég nehéz beszuszakolni... :-D Emlékeim szerinte 8-ban mondtam anyunak, hogy nekem is tampont vegyünk. Természetesen egy percig nem tiltakozott, hisz ő is "tamponos".
26/N
köszönöm véleményeteket!
és nem vagyok tampon ellenes de mindegy:D
további véleményeket várok,és mivel mindenki mást mond kezdem átgondolni hogy adjak-e neki vagy ne...(tegnap jött meg neki és pénteken azaz hnap úszás és gondolkodom hogy engedjem el tamponnal vagy inkább pihenjen itthon.egyébként nem ez az első neki)
Szerintem kérdezd meg Őt,hogy akar-e egyáltalán tampont.Én 11 éves korom óta menstruálok,13 voltam amikor a nyaralás kellős közepén megjött és anyukám adott egy tampont,hogy próbáljam ki.Valamiért ótzkodtam tőle és nem akartam.Aztán következő nyáron már azt használtam.Most 31 éves vagyok és mindig ( 2 szülést kivéve) azt használok.Soha semmit nem szedtem össze miatta,sőt amikor terhes voltam még kimondottan kismamáknak úszáshoz való tampont is használtam.
Nekem két lányom van,igaz még kicsik,de biztos,hogy biztatni fogom őket,hogy ezt is próbálják ki.Én a helyedben adnék a lányodnak.Elég nagylány már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!