Megengednéd a 18 éves lányodnak hogy vért adjon?
Figyelt kérdés
A véradástól lehet valami bajom, ha a vérvétel meg se kottyan?
(Meg se merem említeni anyának, hogy vért akarok adni! Milyen kifogása lehet ellene?)
2009. júl. 7. 21:35
1/8 anonim válasza:
Megengedném! Adj vért, maximum nem mondod el neki, nem kötelességed beszámolni róla. Aki a véradás ellen tiltakozik, az akkor is tiltakozzon, amikor esetleg kapnia kell majd.
2/8 anonim válasza:
Én büszke lennék rá, ha a 18 éves lányom vért akarna adni. :) (de még csak 8 hónapos).
3/8 anonim válasza:
meg figyelj csak, szerintem ez nem erről szól hogy megengedi, 18 éves elmúltál, saját döntésed hogy mit szeretnél csinálni nem? én hogy betöltöttem mondta anyámnak hogy sokkal több dolgot szeretnék önállóan eldönteni és számoljon azzal hogy ne szóljon bele annyi dologba az életemben. nem ilyen durván adtam elő persze, de muszáj mert nem hiszitek mennyire bele tudnának mindenbe kotyogni hogy mit hol mikor meddig, mintha egy gyerek lenne..persze így is a gyerekük maradtam de ezt tudomásul vették. még mindig mondják a véleményüket de nem az van hogy megengedem vagy sem, mert tudja hogyha meg akarok valamit csinálni megcsinálom és kész. szóval a kérdésedre válaszolva igen megengedném ha szülő lennék. viszont én is alkalmazom azt hogy ha tudom hogy nagyon ellenezné akkor nem teszek a dologról említést, így nem tudja nem is aggódhat miatta. értitek. szóval szerintem adj nyugodtan, de ha tudod hogy aggódnának ne említsd nekik. szabadon dönthetsz bármiről, 18 elmúltál.
4/8 anonim válasza:
Én is büszke volnék, nincs ebben semmi kifogásolhatnivaló. Még meg is nyugodnék, mivel csak az adhat vért, aki nem drogozik, nincs tetkója és nem terhes, tehát tudnám, hogy minden ok. Semmi bajod nem lehet, max kicsit beszédülsz, de az elmúlik. Menj csak bátran.
5/8 anonim válasza:
Persze hogy. Büszke lennék rád. Amúgy meg nagykorú vagy könyörgöm, és nem bűncselekményt kívánsz elkövetni.f
6/8 anonim válasza:
Hát ha normális, már bocsánat, de akkor semmi kifogásolnivalója nem lehet ellene. Nagyon szép dolog, hogy ilyenekre is gondolsz. mármint a véradásra.
7/8 anonim válasza:
Átlag három ember köszöni majd meg, hogy valaki adott vért. Egyébként meg jót tesz neked is, mert friss vér termelődik majd helyette.
8/8 anonim válasza:
Én is 18 évesen adtam először vért (suliban). Anyáméknak nem szóltam mert minden ilyesmit hülyeségnek tartanak...(nem tom miért)...Akkor tudták meg mikor hazamentem :-) Utolag meg már mit csináljanak :-) Rosszul nem lettem véradáson... persze ha szoltam volna nekik és ott meg rosszul leszek, akkor meg az lett volna, hogy "Hát mi megmondtuk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!