Véleménykérdés: hányéves korban adnál tampont lányodnak?
:-D
Még kicsik a lányaim, tehát csak magamból tudok kiindulni. Én a kezdetektől használtam tampont is, mert heti 2-3 alkalommal járok úszni, ami betéttel necces. Tehát 11 évesen jött meg először, így azóta.
Amúgy 18 évesen rátaláltam az intim-tölcsérre, azóta csak azt használok (kiv. szülés után, mert akkor kötelező a betét). Ha a lányaim elérik azt a kort, hogy beszélni kell erről, akkor minden módszer be fogok nekik mutatni tabuk nélkül.
Egy 3 kislányos anyuka
köszi hogy megosztottad véleményedet!:)
egyébként 35 éves anyuka vagyok,lányom 12lesz lassan 1éve menstruál és itt a nyár gondoltam megyünk nyaralni használhatna...
megköszönném a további kommenteket!:)
14:24 vagyok
Nem értem miért kell ezen aggódni. Semmi rossz nincs a tampon használatban, amit ne lehetne a szülővel megbeszélni. Nálam is tudta anyum, hogy tampont használok, hiszen ővele vettem az elsőt és utána is sokszor ő vett nekem.
Ha nem tudsz nyíltan a tamponról vele beszélni, akkor a szexről hogyan fogsz?
Én nem adnék...nekünk anyunk nem adott tampont, pusztán azért, neki sok gondja volt belőle.Könnyen össze lehet szedni vele ezt-azt, arról nem beszélve, hogy többektől hallottam már, hogy a hüvelyben több órát álló tampon nem túl higiénikus.E mellett macerás feltenni, lehet nem tudja elég mélyre dugni,fáj neki, nehéz kiszedni, ha még nincs tele....Én tuti nem adnék neki.De lehet maradi vagyok.
Mondjuk az is igaz, hogy 26 évesen, 7,5 hónapos babával még soha, egyszer sem használtam tampont.És nem is bánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!