Kipróbáljam a tampont, vagy maradjak inkább a betétnél?
Nektek melyik vállt be?
Figyelt kérdés
Már 2 éve hogy megjött,az óta csak betétet használok,gondoltam,kipróbálom a tampont,mert elvileg szabadabb tőle az ember. (tényleg?) De ugyanakkor kicsit félek tőle,mert elvileg nagyobb a fertőzés veszélye,meg nem mindig véd úgy,mint a betét,viszont nem csúszik el. Ráadásul hallottam olyant is,hogy elszakadt a zsinór,és nőgyógyászhoz kellett menni,ami nekem így 16 évesen kicsit... nem tudom,hogy írjam,szóval nem szívesen mennék,mivel sosem voltam,meg maga a helyzet is... Nos,melyiket ajánljátok?
2011. ápr. 19. 15:19
1/8 anonim válasza:
Én egyszer használtam, de nem volt jó, túl nagy volt, és nem volt jobb, mint az egyszerű WC papír -.-' De a zsinórtól nem kell félni, nem szakad csak úgy el, nagyon erős, én húzogattam próbaként, és kiállta!
Vegyél minit, hátha nálad beválik, mindenkinél máshogy van.
2011. ápr. 19. 15:27
2/8 anonim válasza:
szerintem a tampon nagyon kényelmes, ha nem rángatod, nem fog beléd szakadni, és ha rendes időben cseréled, akkor nem nagyobb a fertőzésveszély, mint a betétnél.
nem a kérdésedhez tartozik szorosan, de 16 évesen már illene egy nőgyógyászati vizsgálaton túlesned és évente látogatni, akár van nemi életed, akár nincs. erről beszélgess el anyukáddal.
2011. ápr. 19. 15:28
3/8 anonim válasza:
16 évesen lehet jobb a betétnél maradni.
Amúgy nem szakad el a zsinór. Szerintem jobb, mint a betét, mert tisztább érzet...
Csak annyi, hogy időben cseréld, és használj mellette tisztasági betétet.
Bár ha otthon vagyok, vagy olyan helyre megyek, hogy keveset mozgok/ugrálok, akkor inkább én is a betétet választom.
Ha pedig sportos nap van, vagy dög meleg, vagy szoknyában vagyok, akkor inkább tampon megfelelő időközönkénti cserével.
2011. ápr. 19. 15:37
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki, aztán ha nem kényelmes, akkor maradj a betétnél. Először viszont az ujjaddal nyúlj fel a puncidba, és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed.
2011. ápr. 19. 16:06
5/8 anonim válasza:
Szerintem jobb a tampon. A zsinóron meg nem kell aggódni, nagyon erős, ha meg véletlenül elszakadni, vannak izmaid, ki tudod szedni úgy is. (Ez a tájékoztatón van rajta).
2011. ápr. 19. 16:17
6/8 anonim válasza:
ne félj,próbáld ki,a mai tampnok nagyon biztoságosak,főleg az ob,nekem bevállt az ob naon jóó tampon normallal kezdtem már supert használok;)
2011. ápr. 20. 14:28
7/8 anonim válasza:
Ááááááá... rengeteg kérdést dobott ki ugye? itt a szünet, olvasd végig őket nyugodtan
2011. ápr. 22. 18:53
8/8 anonim válasza:
szerintem nagyon jó a tampon praktikus és kényelmes ob-t használok, nagyon jó megbízható ob forever;) nekem a betétek is bejönnek,inkább vastagabbat használok,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!