Kiprobáljam? Vagy butaság?
szya!
11 éves vagyok és már megjött a menszeszem először betétet adot anyu de tesi orán nagyon kényelmetlen volt kiprobáltam a mini tampont de nem jött be a normált is de az se volt jó szerintetek kiprobáljam a nagyot is
ne!!!!
A te korodban még inkább a betét ajánlott, mert a tampontól kialakulhat a tss és az kellemetlen!!!
Miért ne használhatna tampont? Nem vagyok olyan "modern", sőt, bizonyos dolgokban maradi vagyok, de nem értem, hogy miért ne használhatna tampont.
Kérdező, miért nem jött be a mini és a normál?
ne értsetek félre, kérlek, én sem vagyok maradi, kicsit sem! azért is kérdeztem tőle elsőre, hogy miért nem jött be neki, milyen gyakran cserélt.. amúgy meg láttam itt egy pont ilyesmivel foglalkozó kérdést, ahol a szintén szűz lány az egyel nagyobbat próbálta ki, nem ítélem el őt sem, én is előbb használtam tampont jóval előbb, mint hogy egy fiúnak akár csak a kezét fogtam, csak kicsit fiatalnak tartom a 11 évest.. bocsánat érte.. nekem furcsa még.. de tőlem használjon, ha nem jön be neki a betét, amit nem csodálok, hogy ha 45 p alatt átázik a tamponnal!! gondolom a betéttel sokszor mellé folyik- én is így voltam vele, és edzéseken utáltam a betétet... szóval így lehet már kissé más lenne a helyzet a saját lányomnál is.. azt gondoltam itt a többiek miatt lehet ilyen "nyomás" rajta, hogy mindenképp a normálnál nagyobb tampont szeretne.
Mert volt itt olyan kérdés is, hogy mindenki azt használ, de ő nem akar.. pont most olvasgattam itt mindenfélét!
Próbáld ki az 1-el nagyobbat,ha ilyen gyorsan átázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!