Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kiprobáljam? Vagy butaság?

Kiprobáljam? Vagy butaság?

Figyelt kérdés

szya!

11 éves vagyok és már megjött a menszeszem először betétet adot anyu de tesi orán nagyon kényelmetlen volt kiprobáltam a mini tampont de nem jött be a normált is de az se volt jó szerintetek kiprobáljam a nagyot is

2010. ápr. 10. 16:39
 1/10 anonim válasza:

ne!!!!

A te korodban még inkább a betét ajánlott, mert a tampontól kialakulhat a tss és az kellemetlen!!!

2010. ápr. 10. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
milyen gyakran cserélted? ha a két kisebb nem jött be, a nagyobb sem nagyon fog:) amúgy meg a TSS nem korfüggő:) 2-3 óránként kell cserélni, egész nap nem tudod megúszni a suliban:)
2010. ápr. 10. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
betét mindenképp akármilyen kellemetlen,majd hozzászoksz.én 23 éves vagyok és a mai napig kényelmetlen a betét,de hát ez van ezt kell szeretni
2010. ápr. 10. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:
mondjuk az tény, hogy 11 évesen kizárólag a betét jöhetne szóba a lányomnál.. ma már ez a divat, minél korábban tampon? 14 évest még megértem, talán talán, hogy ki akarja próbálni, főleg ha sportol versenyszerűen, de 11 évesen még túl fiatal vagy hozzá szerintem..
2010. ápr. 10. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Miért ne használhatna tampont? Nem vagyok olyan "modern", sőt, bizonyos dolgokban maradi vagyok, de nem értem, hogy miért ne használhatna tampont.

Kérdező, miért nem jött be a mini és a normál?

2010. ápr. 10. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
de mért lenne fiatal hozzá? Mért függ ez egyáltalán a kortól? SEMMI KÖZE A KORHOZ!
2010. ápr. 10. 17:03
 7/10 A kérdező kommentje:
amugy anya se engete volna csak tudni akartam hogy ti mit tapasztalto amugy köszi
2010. ápr. 10. 17:05
 8/10 A kérdező kommentje:
azért nem jött be mert 45 percet nem birt ki átáztam
2010. ápr. 10. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:

ne értsetek félre, kérlek, én sem vagyok maradi, kicsit sem! azért is kérdeztem tőle elsőre, hogy miért nem jött be neki, milyen gyakran cserélt.. amúgy meg láttam itt egy pont ilyesmivel foglalkozó kérdést, ahol a szintén szűz lány az egyel nagyobbat próbálta ki, nem ítélem el őt sem, én is előbb használtam tampont jóval előbb, mint hogy egy fiúnak akár csak a kezét fogtam, csak kicsit fiatalnak tartom a 11 évest.. bocsánat érte.. nekem furcsa még.. de tőlem használjon, ha nem jön be neki a betét, amit nem csodálok, hogy ha 45 p alatt átázik a tamponnal!! gondolom a betéttel sokszor mellé folyik- én is így voltam vele, és edzéseken utáltam a betétet... szóval így lehet már kissé más lenne a helyzet a saját lányomnál is.. azt gondoltam itt a többiek miatt lehet ilyen "nyomás" rajta, hogy mindenképp a normálnál nagyobb tampont szeretne.

Mert volt itt olyan kérdés is, hogy mindenki azt használ, de ő nem akar.. pont most olvasgattam itt mindenfélét!

Próbáld ki az 1-el nagyobbat,ha ilyen gyorsan átázol.

2010. ápr. 10. 17:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Már írtam választ, de azóta eszembe jutott, hogy ki kéne próbálnod az OB flexia normal-t. Ez méretre olyan, mint a sima tamponból a normal, csak kis szárnyai vannak, amelyek illeszkednek a hüvelyed falára, így a tampon mellett esetlegesen kifolyó vért felfogja. Ha ilyen erős a vérzésed, ez is át fog ázni, de jóval több ideig bírja, mint a sima.:) Próbáld ki, én soha nem áztam át vele (bár nekem nem ennyire erős a vérzésem)...;)
2010. ápr. 11. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!