Butaság volt eltolni a ciklusomat?
Figyelt kérdés
18 vagyok. Barátommal már február óta nem feküdtem le, egészen csütörtökig, mert nem volt rá módunk. Ez a csütörtök is előre meg volt tervezve, tudtam, hogy együtt leszünk aznap. Azt is tudtam, hogy nekem akkor pont megjönne, épp ezért elkezdtem citromlevet inni, mert azt hallottam, hogy azzal lehet késleltetni a menzeszt. Sikerült is, csak az a baj, hogy túl jól sikerült...már 1 hete késik. Terhes nem lehetek, hiszen az elmúlt 2 hónapban mindig megjött a menzeszem, és védekezünk is. Utánajártam ennek a citromlé dolognak, és olyat is hallottam, hogy valakinek soha többé nem jött meg, miután így próbálta eltolni a ciklusát. Mit tegyek? :( Van esetleg valami gyógytea, ami segít abban, hogy megjöjjön?2011. ápr. 23. 16:04
1/5 anonim válasza:
először is citromlével nem tudod eltolni a menstruációdat, mert az egy hormonális folyamat, amit a citrom nem befolyásol. Ha befolyásolná, akkor télen senki nem menstruálna amikor mindenki citromosteát vedel.
Valószínűleg úgy izgultál, hogy kimaradt a peteérésed és csak a következő hónapban fogsz menstruálni.
azért a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet
3/5 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nem lehetsz terhes, akkor miért aggódsz. A citromlének semmi köze hozzà.
4/5 anonim válasza:
"Terhes nem lehetek, hiszen az elmúlt 2 hónapban mindig megjött a menzeszem"
De igen, lehetsz terhes! Attól függetlenül, hogy az elmúlt két hónapban menstruáltál, most még ugyanúgy teherbe eshettél. A citromlé dologra meg csak annyit, hogy kamu az egész. Vegyél tesztet vagy menj nőgyógyászhoz!
5/5 A kérdező kommentje:
Azt is írtam, hogy mindig védekeztünk, és soha nem szakadt ki a gumi. Meg peteéréskor sose szexeltünk, mindig menzesz előtt vagy után.
2011. ápr. 23. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!