Gondolkozom, hogy kipróbáljam az intimkelyhet tampon helyett, de drága és kétségeim vannak. Érdemes?
Egy kipróbáláshoz sajnos túl drága, de nagyon hajlok afelé, hogy vegyek, mert tudom, hogy a tampon nem mindig jó megoldás, de a betétet nagyon utálom és az még annyira se higiénikus, mint a tampon.
A kérdésem az lenne igazából, hogy nem mozdul-e el mozgás vagy ülés közben? Rátapad a méhszájra? És honnan tudom, mekkora méret kell? 22 éves vagyok, de elég tág a hüvelyem, viszont csak két különböző méret létezik: szülés előtti, azaz 25 év alatti, meg szülés utáni, azaz 25 év feletti méret.
Köszönök előre is minden tanácsot vagy javaslatot :)
Igazság szerint azt írja, hogy napi 15 forintba kerül (a szokásos, cirka száz helyett, amit tamponra költök), nem azt, hogy annyit spórolok vele.
Eléggé megoszlanak a vélemények róla, ez az, ami miatt nem akaródzik megvennem egyelőre, pedig kifejezetten érdekel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
100.000 Ft-ot költesz tamponra?? Hát az meg, hogy lehet? :o
Én max havi 1000 Ft-ot amibe benne van a átlagos csomagolású normális meg kis dobozos mini.
De ha mondjuk 2000-et költesz egy hónapban a tamponra meg esetleg tisztaságira akkor is 24.000 egy évben.
Én nem nagyon bíznék abba a kehelybe. Nem hinném, hogy túl egészséges dolog....
A kérdésedre válaszolva, biztos nincs akkora hüvelyed mint egy szült nőnek aki már kitolt magából egy babát szóval, szerintem a kisebbet válaszd!
Wáááááááááááááá!
Előző vagyok! :D
Totál félreolvastam! :D
Ne vedd figyelembe a számolgatásom! :D
Hirtelen úhy fogtam fel, hogy 15ezer és 100ezer....
Tényleg bocs!!!!!!!!!! =(
Igaz, akkora biztos nincs :)
Nem ezres nagyságrendre gondoltam, mikor írtam a százat. :) Naponta száz forint körülbelül, amit menstruálás alatt tamponra költök.
"de a betétet nagyon utálom és az még annyira se higiénikus, mint a tampon."
Ne haragudj de ellent kell neked mondanom. A tampon egészségtelenebb sokkal mint a betét ezt kutatásokkal igazolták. Nem tudom hogy mért kell az embereknek feláldozni az egészségüket a kényelemért?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!