Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy maradjak a betetnel?

Tampon vagy maradjak a betetnel?

Figyelt kérdés
Arrol van szo hogy a betetet nagyon utalom,gondoltam mar a tampontra, de az egyik ismerosom ugy jart h a tampont a nogyogyasz kellet kiszedje mert benntmaradt...kiakartam probalni enis mert azt mondtak h a tampon jobb mint a betet...de ezek utan kicsit felek...15/L
2011. jan. 5. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
ob mini, ezt használd először, elég kicsi, és figyelj a zsinegre
2011. jan. 5. 19:03
 2/10 anonim válasza:

Tampon forever! Az egyik legnagyszerűbb dolog amit nőknek találtak fel. Nem is érzed hogy fentvan. Imádom. 13 éves koromtól használom.

L/15

2011. jan. 5. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki, és döntsd el, hogy melyik a jobb :))) Mindekettőnek van előnye, hátránya. A betétet összevérezed, aztán meg tocsogsz benne, a tampon pedig rendszeres használattal a hüvelyt szárítja, elvégre nem csak a vért szívja fel, de a hüvelyben található nedveket is. Ráadásul beakadhat a szűzhártyádba. És néhány felelőtlen használó pedig elfelejtette hogy tett-e fel tampont, vagy felcsúszott, vagy kicsúszott, és ezen idegeskednek. Tehát én a betétnél maradok :) Te ezt te döntöd el :)
2011. jan. 5. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
ha leguggolsz megrövidül a hüvely, és ha kifelé "tolod" a megtelt tampont kijön annyira, hogy el tudod érni és ki lehet venni. ha a kihúzószál stabilitása a probléma, akkor mielőtt felteszed, határozottan húzd meg. nekem egyszer a kezemben maradt... nme rántani kell, de megfeszíteni. szerintem próbáld ki. tesin összehasonlíthatlanul kényelmesebb.
2011. jan. 5. 19:12
 5/10 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindenkinek!azt hiszem h kiprobalom...
2011. jan. 5. 19:20
 6/10 A kérdező kommentje:
es meg annyit h :elsonek faj a felhelyezese?
2011. jan. 5. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem egyáltalán nem fájt. ne stresszelj rá, és akkor nem szorítod össze a hüvelyed, ergo picit tágabb lesz.
2011. jan. 5. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért ne felejtsük el, hogy a tampon kényelmesebb, de a betét egészségesebb több okból. (bármennyire is hihetetlen:)

Szóval tampont használj ha nem vagy otthon, de otthonra jobb a betét.

Először próbálj OB applikátorosat használni, minit. Ezt nagyon könnyű feltenni.

2011. jan. 5. 20:03
 9/10 A kérdező kommentje:
kiprobaltam az 0b-mini,ill csak ki akartam probalni, de nagyon fajt a felhelyezese es nem is ment fel teljesen,egyszeruen ele=akadt es nagyon fajt...mi lehet az oka? nagyon kicsi a "o"???
2011. jan. 29. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem stresszeltél rajta és beszűkült a hüvely. kicsit hátrafelé próbáld tolni, akkor a helyére megy... pont egyenesen felfelé tolni nem lehet.
2011. jan. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!