Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A Love Moon-os anionos betétné...

A Love Moon-os anionos betétnél tényleg be kell vizezni a zöld csíkot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 19:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
dehogy kell...miért kéne??? :-o
2010. máj. 28. 19:31
 2/25 anonim ***** válasza:
63%
Igen, néhány csepp vizet kell rá cseppenteni, mert az anionok akkor aktiválódnak.
2010. máj. 28. 19:45
 3/25 anonim ***** válasza:
43%
Az anionok a víz hatására szabadulnak fel, ezért kell a csíkot bevizezni.
2010. máj. 28. 19:57
 4/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Elég éppen csak egy picit benedvesíteni?
2010. máj. 28. 20:01
 5/25 anonim ***** válasza:
43%

ÁÁÁÁÁÁÁÁ nekem is van ilyen és én nem vizeztem be, nem is tudtam róla!

Fa.szom a honlapjukon mindenféle hülyeség van de a lényeg meg nincs rajta nagy betükkel!

2010. máj. 28. 21:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Igen, én is így jártam... Böngésztem a neten, sehol semmi. Azért tettem fel a kérdést itt. :)
2010. máj. 28. 21:29
 7/25 anonim ***** válasza:
43%
én a helyetekben nem adnám meg a nevem nekik...kértem termékmintát tőlük, azóta folyamatosan zaklat a nő, hogy öntögessek a mintára vizet, meg egy always betétre is és ÁRULJAM A CUCCAIKAT!!!!!!!!
2010. máj. 29. 01:46
 8/25 anonim ***** válasza:
nem kell bevizezni, azt más dolgokra kell használni ha vizezed és nem mensire. olvassátok már el normálisan az oldalt. Én használom és nagyon jó a termék. DE NEM KELL VIZEZNI!! csak ha a scíkot kiveszed és felragasztod ahol baj van.
2010. máj. 31. 16:23
 9/25 A kérdező kommentje:
Milyen oldalon van ez leírva?
2010. máj. 31. 18:45
 10/25 anonim ***** válasza:

Használható-e derékfájásra az anionos csík?

Természetesen, de a hatása nagyban függ az eset természetétől. Pl. meghúzódás, becsípődés esetén a benedvesített csíkot a legfájdalmasabb pontra kell felfejezni és ha megszáradt újra benedvesíteni. Ha tud segíteni, akkor azt nagyon rövid idő alatt.( visszajelzések alapján)

Pattanás kezelésére is jó?

A benedvesített csíkot helyezzük a problémás területre hosszabb ideig. Pl. pattanás, darázscsípés, égés, kiütések. Nagyobb felület esetén több csíkot áztassunk le 3-4 dl vízben (legalább 15 percig ) utána ezzel a folyadékkal kell borogatni.

Ha fáj a fogam hogyan használhatom?

Csak borítsa be a fájós fogat az anionos csíkkal és hagyja rajta ameddig lehet. Nem kell benedvesíteni, szív elég nyálat.

Ilyenkor kell bevizezni és nem menstruációkor.

Hogyan és mire használjuk a negatív anionos csíkot?

Az új, originál betétből el kell távolítani a második réteget, a jól látható zöld színű csíkot. Ezt lehet több céllal felhasználni.

· általános közérzet javítónak, stressz oldónak, fejfájásra, stb. Egy darab zöld csíkot kb. kettő dl szénsavmentes vízben leáztatni minimum 20-25 percig, utána a folyadékot meginni. A csíkot nem szabad elfogyasztani! Ezután a csík már nem használható mivel leoldódtak a negatív anionok.

· Külsőleg: természetesen a negatív anionok itt is csak nedvesség hatására szabadulnak fel, ezért ebben az esetben is vízre lesz szükség. Az enyhén benedvesített csíkot kell a kezelendő felületre felhelyezni. Ha megszáradna újból be kell nedvesíteni, többször ismételhető. Konkrétan pl.: fejfájás esetén a nedves csíkot a legfájdalmasabb pontra kell felhelyezni. Derékfájásnál úgyszintén stb.

· Hogy mi mindenre képes a negatív anion azt most csak egy-két példával érzékeltetnénk. Sokan jelezték, hogy a Love Moon intim betét használata mellett, a menstruáció időszaka alatt elmaradtak a megszokott görcsök, közérzetük is kiegyensúlyozott. Csak a negatív anionos csík használata esetén kiütések múlottak el, derékfájás stb…

Az egyik legkirívóbb eset amikor egy Staphylococcos-al megfertőzött

gyermeket napok alatt sikerült meggyógyítani a ráhelyezett nedves negatív anionos

csíkokkal.

Egy kicsit olvassatok utáni, mielőtt használnátok. SZIVESEN!!!!

2010. jún. 1. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!