Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A Love Moon-os anionos betétné...

A Love Moon-os anionos betétnél tényleg be kell vizezni a zöld csíkot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 19:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Kerestem én is, de ezt az anyagot nem találtam. Ráadásul az a hölgy mondta, hogy be kell nedvesíteni, akitől vettem. KÖSZÖNÖM!
2010. jún. 1. 16:52
 12/25 anonim ***** válasza:

Amikor én megrendeltem a fél éves készletet, a doktornő akitől rendeltem küldött egy e-mailt ezzel a szöveggel:

"Ne felejtsen el a zöld csíkra pár csepp vizet csepegtetni használat megkezdése előtt, mert az anionok csak így szabadulnak fel!"

Szóval...én vizezem.

2010. jún. 1. 21:03
 13/25 anonim ***** válasza:
egy olyan indiszkrét kérdést feltehetek a "doktornőnek", hogy a vérnek hány százaléka víz? ;):D
2010. jún. 1. 21:07
 14/25 A kérdező kommentje:
Engem egyébként a tisztasági betét érdekel, mert kismama vagyok... Kell a víz,vagy nem?
2010. jún. 2. 06:45
 15/25 anonim ***** válasza:
Tisztaságinál szerintem egyértelműen KELL!
2010. jún. 2. 13:06
 16/25 anonim ***** válasza:
miért kéne? a fehér folyás jó része is víz!!!
2010. jún. 2. 13:11
 17/25 A kérdező kommentje:
Folyásom hála istennek nincs, szóval ha egy picit benedvesítem, baj nem lehet belőle.
2010. jún. 2. 13:45
 18/25 anonim ***** válasza:
istenem! akkor vizezd be, de nem kell, hiába mondjuk itt neked. Én is víz nélkül használom, mert pl. mensikor a vér miat is felszabadul az anion,meg folyás miatt, ami tuti lesz majd terhesség alatt.
2010. jún. 5. 09:43
 19/25 A kérdező kommentje:
Egyedül te mondtad itt is, akárkit megkérdezek, mindenki azt mondja, hogy picit be kell nedvesíteni. És mégegyszer írom, mert biztos nem voltam érthető: SEMMILYEN folyásom nincs! Lehet, hogy lesz, akkor nem vizezgetek már, de jelenleg NINCS! Istenem...
2010. jún. 5. 10:07
 20/25 anonim ***** válasza:
ha semmilyen folyásod nincs (már eleve ez hihetetlen, hiszen felnőtt nő vagy vagyis a normális hüvelyfolyásnak meg kéne lennie), akkor minek használsz tisztasági betétet?
2010. jún. 5. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!