Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A Love Moon-os anionos betétné...

A Love Moon-os anionos betétnél tényleg be kell vizezni a zöld csíkot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 19:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kérdésedre válaszolva: terhes vagyok, és ezt a tisztaságit ajánlotta a védőnő, hogy lehetőleg az első harmadban ne kapjak el hüvelyi vagy húgyúti fertőzést,mert az most végzetes lehet a babára. Erre irányult a kérdésem, és köszönöm a válaszokat, de gondolom, abból baj nem lehet, ha egy picit benedvesítem. És mivel minden forgalmazó és megkérdezett így mondja, ne haragudj, de a többség tanácsát követem.
2010. jún. 5. 13:09
 22/25 anonim ***** válasza:
tippeljek, hogy a védőnőtől meg is veheted? ;) :D ha én árulnám, én is ajánlgatnám :D
2010. jún. 5. 14:01
 23/25 anonim ***** válasza:
amúgy használd, ha ez megnyugtat, de nem kell túlmisztifikálni, ugyanolyan, mint a többi betét...attól eltekintve, hogy kb a discreet az egyetlen ócskább, pedig szinte minden fajtát kipróbáltam már
2010. jún. 5. 14:03
 24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz véleményed lehet az emberekről, de képzeld, nem a védőnőtől vettem, Ő csak ajánlotta, mint lehetőséget, haszna belőle nem volt. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, választ kaptam a kérdésemre! Ha erős folyásom lesz, nem vizezem tovább, de most még igen.
2010. jún. 5. 15:01
 25/25 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom mondta hogy ezeknél az anionos betéteknél a zöld csíkot be kell nedvesíteni mert úgy hatékonyabb.
2015. febr. 4. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!