Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nagyon "gáz" ennyi idősen?

Ez nagyon "gáz" ennyi idősen?

Figyelt kérdés
14 éves korom óta menstruálok (tehát nem vmi hamar kezdtem), most vagy 19, de még sose próbáltam tampont. Félek tőle. Hogy tudnék megbarátkozni vele? Egyáltalán "muszáj"? Szóval le lehet élni egy életet tampon nélkül, régen is képesek vtak rá a nők, nem igaz?
2011. márc. 19. 00:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat

Nem is a felhelyezéstől félek, már nem vagyok szűz. Hanem az egész procedúrától, meg attól a hárombetűs betegségtől.

2011. márc. 20. 01:11
 12/13 A kérdező kommentje:
TSS, igen! erre gondoltam. azóta megtaláltam.
2011. márc. 20. 01:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Tegnap 09:46-os vagyok.

a TSS egy nagyon ritka betegség, de kötelező ráírniuk. Nézd meg pl egy gyógyszer mellékhatásait.Nem biztos, h ki fog jönni rajtad, de mivel ha már egy embernél tapasztalnak egy bizonyos mellékhatást már kötelező ráírni a betegtájékoztatóra.

Szval tényleg nem kell túlzásba vinni a tampon használatot, de valljuk be bizonyos helyzetekben jól jön.

2011. márc. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!