Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nagyon "gáz" ennyi idősen?

Ez nagyon "gáz" ennyi idősen?

Figyelt kérdés
14 éves korom óta menstruálok (tehát nem vmi hamar kezdtem), most vagy 19, de még sose próbáltam tampont. Félek tőle. Hogy tudnék megbarátkozni vele? Egyáltalán "muszáj"? Szóval le lehet élni egy életet tampon nélkül, régen is képesek vtak rá a nők, nem igaz?
2011. márc. 19. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

persze h lehet! Amúgy énis 14 évesen kezdtem el..

A tampon veszélyes is lehet, ha meg neked a betét bevált felesleges rákényszerítened magad a tamponra...

2011. márc. 19. 00:05
 2/13 anonim válasza:
Szerintem is le lehet élni, csak néha könnyebb, gyorsabb egy tampont cserélni, és nincs kényelmetlen érzés. Eleinte nekem is furcsa volt, óckodtam tőle, csak mivel vízi sportot űztem, kénytelen voltam. Amúgy van a tamponokban használati utasítás :)
2011. márc. 19. 00:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, de nem kell félni tőle. A dobozában van egy komplett használati utasítás. Akkor próbáld meg, amikor egyedül vagy otthon. Sok esetben megkönnyítheti a helyzetedet. Például mehetsz vele strandra, a kánikulában is kényelmesebb. Én napközben mindig azt használok.
2011. márc. 19. 00:08
 4/13 anonim ***** válasza:
46%

még mindig érdekesen nézek arra, aki az ódzkodni szót óckodni-nak írja. ez valami tájszólás, vagy kici kínai? netán az általános iskola első pár osztálya sem ment olyan jól?

figy, én 16 évesen használtam először. nem tudtam jól feltenni, szúrt. szerencsére otthon voltam egyedül, aztán megtanultam.

az első napokban ki nem állom, mert iszonyatosan görcsöl a hasam, és tampon még rá is tenne, szóval csak betét. a második etapban már tamponnal nyomom.

meg lehet tanulni, csak sokat kell próbálkozni. fiúd volt már? úgy még könnyebb, if U know what I mean :D

2011. márc. 19. 02:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem muszáj tampont használni. Ha Neked a betét jobb, akkor használd azt.
2011. márc. 19. 08:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Én 11 éves korom óta menstruálok, most vagyok 20 éves, de eddig kb. 4-6 alkalommal használtam tampont, amikor nagyon muszáj volt. Gyűlölöm, alig várom, hogy kivehessem!
2011. márc. 19. 09:00
 7/13 anonim ***** válasza:

11 éves korom óta menstruálok most 23 éves vagyok csak akkor használok tampont,ha muszáj (pl.:nagyon erős és a betét nem bírná egyedül)

Ha megfelel a betét használd nyugodtan azt.

2011. márc. 19. 09:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Én 18 éves vagyok, nem gáz, h nem használsz tampont.

Én mondjuk el sem tudom képzelni, h nők, h tudnak éjszaka is tampont használni.

Am nyáron szoktam vagy a suliban használni, mert egyszerűbb, de betétet is rakok alá.

Akkor próbáld ki, amikor úgy érzed, h kell.

Pl: bulizni mész, de megjött. Ara a pár órára tedd fel, meglátod mennyivel kényelmesebb lesz, jobban érzed magad(de

mindig rakj legalább egy tisztasági betétet is bej obb az elővigyázatosság)

2011. márc. 19. 09:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Én meg attól vagyok elhűlve eüsként, amikor a tampont úgy reklámozzák, hogy "nyugodtan strandolhatsz is vele". Ha tudnátok mennyi nagyon komoly nyavalyát lehet így összeszedni...!

A kérdésedre válaszolva miért lenne ciki a betét? Csak egyetlen ilyen indokot kérek! Abszolút nem kötelező a tampon, sőt! A tampon eredetileg alkalmi használatra lett "tervezve". Mindenki azt használja, ami számára a kényelmes és biztonságos. Abba sem szólunk bele, hogy milyen fajta wc papírt használ a másik nem?

Ha elkezded a nemi életet, akkor nem lesz gond már a felhelyezéssel, sem a "pszichológiájával". Applikátoros tampont a legkönnyebb feltenni.

2011. márc. 19. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:
én 13 éves korom óta használok tampont,minivel kezdtem,most supert használok,a lényeg hogy engedd el magad ne görcsölj miközben felteszed,ne félj tőle;)
2011. márc. 19. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!