Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szabad ennyi idősen?

Szabad ennyi idősen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok de a melleim nagyok a koromhoz képest. 75/A-sok.Meg is vannak repedve pár helyen.Fél éve talán hogy hordok melltartót.Anyukám azt mondja nekem még nem kell de engem zavar ha nincs stabil tartása.Arra lennék kíváncsi szabad-e nekem melltartót hordani vagy maradjak meg a sportmelltartónál?
2011. júl. 23. 00:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hordj, ha úgy kényelmes. Anuyd elvégre nem érzi azt amit te.
2011. júl. 23. 00:45
 2/15 anonim válasza:
Miért ne horhatnál? Én 12 éves korom óta hordok melltartót, 13 évesen már megvolt a mostani mérete. (75B)
2011. júl. 23. 01:06
 3/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szabad hordani.

Manapság már 10-11 évesekre is vannak pici melltartók.

Ha edzel, futsz, használd a sportmelltartót, de egyébként használj normál melltartót. Elsőnek vegyél pamutból készültet, hogy megszokd.

Egyébként nekem is óriásiak a melleim, ezért én is már lassan egy éve hordom az utcán, de otthon inkább leveszem.

2011. júl. 23. 07:13
 4/15 anonim ***** válasza:
43%
Ha akkora a melled, hogy már tartani kell, akkor nyugodtan hordj melltartót.
2011. júl. 23. 07:57
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:D szerettem volna tudni,hogy jól csinálom-e.Tényleg hálás vagyok nektek:D
2011. júl. 23. 11:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves vagyok! Nekem is olyasmi lassan,mint neked.. De ezért nem kell aggódni,kár érte! Ha mi nem hordhatnónk ilyen korban,akkor nem csinálnának,de csinálnak , igaz,hogy van akinek kisebb a melle,ha 16 éves is,de annak szélesebb a teste,és lehet,hogy az a melltartó már nem jó! Szóval nyugiba lehet,sőőt, azért gyártanak! (U.I : azt hallottam én is,hogy, aki kisebb kortól hordja a melltartót jobban nő a melle, de szerintem nem nőhet attól jobban!)
2011. júl. 23. 11:35
 7/15 A kérdező kommentje:
nem nő gyorsabban xDDDD ez baromság.már mitől nőne?nekem azt mondták hogy lógni fognak.de szerintem csak azoknak fognak akik pl mint oszttársam deka melle nincsen de azért hordja...
2011. júl. 23. 12:37
 8/15 A kérdező kommentje:
am utolsó ha még itt jársz megadhatod az msned:D
2011. júl. 23. 12:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Pont attól fognak lógni, ha nem hordasz megfelelő melltartót, pedig már jó lenne. Én pl marhára örültem volna, ha csak egy nyomorult sportmelltartót kapok 13 évesen, ugyanis már akkor B-C-s méretem volt. Nem volt, felnőttem, két gyerek után 80G (!)-s melltartót kell hordanom és épp plasztikán gondolkozom.
2011. júl. 23. 13:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Értem.köszönöm a választ:D
2011. júl. 23. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!