Kell a törpenyuszit ivartalanítani és ha igen milyen idősen szabad? Feltétlenül szükséges?
Nagyon sok vélemyényt olvastam. Találtam jó és rossz véleményt is a dologról.Viszont még nem tudok dönteni. Azt sajnos nem tudtam meg sehonnan ,hogy mennyivel csökkenti az ivarszervi megbetegedéseket vagy esetleg meg is gátolja azok kialakulását.
A válaszokat előre is köszönöm.
Az ivarszervi megbetegedéseket jelentősen csökkenti. Ha kiveszik a kislány nyuszi méhét és petefészkét, biztosan nem fog elrákosodni, és ez áll a fiú nyuszik heréjére. Márpedig ezek relatíve gyakori betegségek.
A nyuszipisi erős szaga is megszűnik és az ivarosodással járó rossz tulajdonságok, harapás, támadás, csipkedés, agresszivitás is. Nem is beszélve arról, hogy akár 4 évvel is tovább élhet egy ivartalanított nyuszi.
Nagyonszépen köszönöm a gyors válaszokat
Az ivartalanítástól nem változhat meg? Nem vadul el vagy nem lesz kedvetlen?
Az én picim minig ilyen mondjuk azért rossz is tud lenni, de vannak nagyon aranyos pillanata.
Ha van kedved a nyuszikról csak úgy beszélgetni megadom az e-mail címemet :)(mondjuk nem tudom hogyan kell, de majd csak rájövök)
És köszi a válszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!