Hány hetes korában lehet ivartalanítani egy patkányt?
Kigyónak akarták adni, úgyhogy nem hiszem h jó ötlet lenne visszavinni.
Köszi h senki nem válaszolt a kérdésemre csak az észt osztotta!
Ha már ennyire tudod, mit akarsz hallani, akkor rákereshettél volna, mikor éri el egy patkány a felnőtt méretét. Mert akkortól lehet ivartalanítani, de még úgy sem ajánlott. Ez az adott patkánytól függően 3-5 hónapos kort jelent. Speciel egy ismerősöm ismerőse már járt úgy, hogy a felnőtt hím patkányát akarta ivartalaníttatni, és az állat nem ébredt fel. Ez semmiképpen sem az ideális megoldás a problémádra.
Felveheted a kapcsolatot a Noé állatotthon rágcsamentőivel, ők segíthetnek elcserélni a patkányod úgy, hogy garantáltan jó helye legyen utána.
Ne haragudj, semmi esetre sem észosztásnak szántam a magam részéről.
A rágcsamentők oldalán található cikk ÉN úgy gondolom inkább csincsillák, nyuszik ivartalanításáról szólhat...
Nekem voltak patkányaim, volt patkány akit én is szintén kígyó elől mentettem, tényleg segíteni akarok.
Egész egyszerűen nem éri meg kockáztatni, még ha tegyük fel csak 20% is az esély, hogy nem kell fel, akkor sem kockáztatnék a helyedben.
Még 4-6 hetesek, ha visszavinni nem akarod keress neki gazdit, kérlek szépen. A megmaradt kislány elfogadja majd gyorsan az új lányt, akit hozol mellé. De ne akard, hogy 6 hetesen vemhesüljön, nagyon megviselné :(
Ha már a rágcsamentőket megtaláltad, itt egy fórum: rodentologia.hu , itt tudsz új gazdit keresni, tanácsokat kérni, nagyon segítőkészek. Ha valóban 6 hetes a patkány, akkor már termetes herékkel rendelkezik, ha ezt nem látod lehet mégiscsak lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!