Még nem voltam nőgyógyásznál, ennyi idősen le fog szúrni emiatt?
nyugi,nem harap
max szól,hogy rákszűrésre a te érdeked lett volna elmenni évente,de neki olymind1,1 beteg vagy a sok közül
nem lesz vérvétel,azt csak fogamzásgátló iratásnál szoktak kérni (és azt sem ott veszik le,hanem elküld és mész amikor akarsz)
csak belefekszel a székbe,csinál egy rákszűrést (hideg fémet beléddug,de nem fáj)
nekem a mellemet is végig szokta tapogatni évente,nincs e benne csomó
illetve a hasfalat szokta megnyomkodni,azzal nem tudom mit vizsgál,de fájdalommentes az is
amit tudj majd megmondani,hogy mikor volt utoljára mensesed,azt a napot kérdezi,amikor az utolsó elkezdődött (tehát ha pl most hétfőtől tart péntekig,akkor május 2-t kell mondani)
és ne lepődj meg ha általános dolgokat kérdez (volt-e már műtéted,van-e bármilyen betegséged,szedtél-e már fogamzásgátlót...ő ezeket nem tudja magától és a kartonodban szerepelnie kell)
Nagyonszépen köszi,hogy ilyen részletesen leírtad. :)
Remélem nem talál semmi rendellenességet.
szivesen:)
nyugi,más is(én is anno) izgul amikor először megy...utána már rutin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!