Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem voltam nőgyógyásznál,...

Még nem voltam nőgyógyásznál, ennyi idősen le fog szúrni emiatt?

Figyelt kérdés
21 vagyok, s 14 éves korom óta menstruálok, de csak nemrég óta van barátom "úgy" komolyabban. Igazbából nem tudom mire számítsak. Van okom félni?
2011. máj. 4. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha szólsz neki, hogy először jársz nála, mert akkor sokkal-sokkal türelmesebb, jobb fej, magyarázza, hogy mit csinál éppen, próbálja oldani a szorongásodat. Leszidni semmiképpen sem fog, én 26 évesen voltam először (na jó, nem töltöttem még be akkor), és csak annyit mondott "ezt is el kell kezdeni valamikor", de ezt sem úgy, hogy bántónak érezzem.

Nyugi, semmi baj nem lesz, kedves lesz és segítőkész, kitartás, csak bátran! :)

2011. máj. 4. 19:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi! MIndenképp mondani fogom, h még nme voltam! Így talán nekem is könyebb meg picit ő is másképp áll hozzám! Igazából már várom is picit.....de csak h túlélem e. :)
2011. máj. 6. 14:23
 13/19 anonim válasza:
Én jövőhónapban leszek 21éves és még nem voltam nőgyógyásznál...
2011. máj. 12. 14:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, és még nem voltam. Még nem szexeltem soha. Lassan el kéne menni pedig, de egyre gázabbnak érzem a helyzetet.
2011. máj. 12. 22:39
 15/19 anonim ***** válasza:
egy normális nőgyógyász sem fog emiatt leszúrni, ne izgulj!
2011. máj. 13. 10:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! Remélem is,hogy minden rendben lesz, s zökkenőmentesen alakul! :)
2011. máj. 13. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:
A hastapogatással a méhedet és a petefészkeidet tapintja ki, miközben berakja 1 vagy 2 ujját, gondolom csak úgy tudja kitapintani, egyáltalán nem vészes, kb 10 perc míg vizsgál, nem kell félni, persze izgulni meg természetes, minden új dolog elött izgulunk!!!
2011. máj. 13. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne félj, biztos nem harap! Tényleg szólj, hogy most vagy először. Én 14 évesen voltam, akkor még gyereknőgyógyásznál a folyásom miatt, én is izgultam, de kedves volt (mondjuk anyu jelenléte volt idegesítő). A betapintásos vizsgálatot végbélen keresztül csinálta, mert akkor még szűz voltam, az kicsit kellemetlen volt. De amikor másodszorra mentem 18 évesen felnőtt ngy-hoz (aki kicsit bunkó volt) már nem paráztam, bár nem is volt kellemes. Csak jót röhögtem rajta, mármint a viselkedésén. Azóta magánba járok évente 2X citológiára, mert mindig találnak valamit a kenetben, pedig gumival védekezünk. Nem lesz gond és ha mégsem olyan kedves, akkor sem fog megenni! A vizsgálat meg nem fáj!!!
2011. máj. 13. 12:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nektek is!!!
2011. máj. 17. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!