A méhnyakam oldalra áll és simán elérem az ujjammal. De ez midnig is igyvolt még nögyogyásznál nem voltam 18 vagyok. Ez baj lehet? A késöbbiek folyamán okozhat gondod teherbeesés vagy esetleg szülés kapcsán?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 19:37
1/6 anonim válasza:
Ha még nem voltál nőgyógyásznál, akkor honnan tudod?
2/6 A kérdező kommentje:
hát gondolom.13 éves koromota menstruálok és haqszánolk mini tampont.És éreztem néha alig tudom normálisan betolni a tampont is miatta mert nagyon lent van mindigÍ! meg oldalra áll
2011. okt. 21. 20:05
3/6 anonim válasza:
Ja hogy te ennyire jó vagy anatómiából, hogy 100%-ig biztos vagy benne, hogy az a méhnyakad, és nem valami más.
Én nem is tudom, hogy miért tanítanak még az egyetemen nőgyógyászatot...
4/6 A kérdező kommentje:
uristen te akkora hüyleséget mondtál msot mi más lenne? BIZTOS...hangsullyozom BIZTOS h az! Onnan jön a menstruáciom is mi más lenne?....Jázsuom... ne is irj nekem többet kösz nem sokra mentem eddig itt senkivel ...:S
2011. okt. 21. 20:29
5/6 anonim válasza:
Menj el egy rákszűrésre+általános nőgyógy vizsgálatra, ott a doki szólni fog, ha gond van. Ha meg nincs, akkor se ártottál vele magadnak, 18 fölött illik évente elmenni (ha nemi életet élsz, akkor meg egyenesen kötelező.)
6/6 anonim válasza:
Talán a méhszájad...
Bár lehet, hogy valami mást érzel, sose tudni - nőgyógyász nem árt már a te korodban.
És ne minősíts más válaszadókat - egyrészt azért, mert azzal magad is minősíted. Hidd el, nem írtál nagyon okos dolgokat Te sem ("onnan jön a menstruációm"), hogy a helyesírásod ne is említsük.
Örülhetnél, hogy a modorod ellenére kaptál HASZNÁLHATÓ válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!