12 évesen már menstruálnom kéne? Mert nem menstruálok és alig látszik hogy van mellem mig az osztálytársaim melltartót hordanak és menzeszük is van és rajtam röhögnek. Nektek ennyi idősen megvoltak ezek? Ha nem mikor jött és mekkora volt?
Nekem 13 évesen jött meg, egyik barátnőmnek 17 és fél évesen.
Nagyyon buta emberek akik ezért kinevetnek..... és tudom hogy most hiába mondom,mert rosszul érzed magad, de pár év múlva te fogsz rájuk szánakozva nézni,hogy egy ilyen ember által nem befolyásolható dologért kicikiztek.
Nem tudom ez megnyugtat e, de volt egy osztálytársam még 8adikos korunkban sem volt melle, nekem meg már 7ikben bőven. Nem tartottam cikinek, de örültem hogy nem vagyok a helyébe. Egy gimibe kerültünk,aztán első második osztály körülre kisebb fajta,de olyan szinten formás cicijei lettek, hogy báármikor odaadtam volna a saját nagy melleimet értük..
szóval fel a fejjel.. ne foglalkozz az idiótákkal:)
Nem. Mindenki más ütemben fejlődik. Nekem pl csak 15-16 éves koromban jött meg.
16 éves korodig ne aggódj ezen, ha addig nem jön meg, akkor meg menj el orvoshoz.
16 éves korig tényleg normális, hogy csak addig kezd el mestruáln. A melleddel meg ne foglalkozz, hidd el, nőni fog. Ha meg nemis lesz túl nagy, úgyis szilikonos melltartókat árulnak mindenütt. Az enyém sem nagy, én is ilyet hordok. Tudom, most nem nagy vigasz, de majd később másként fogod látni. :)
Osztálytársakkal me ne törődj, biztos van olyan, amiben te vagy jobb.
Én meg annak idején roppant cikinek éreztem, hogy nekem már hatodikos koromban nagy melleim voltak, az osztálytársnőimnek meg semmi szinte. Annyira szégyelltem, hogy úgy próbáltam eltakarni, hogy görbén tartottam magam. Emiatt enyhe gerincferdülésem is lett. Amúgy nekem is csak 14 évesen jött meg. Még bőven van időd, ne izgulj ilyeneken, mert ezeken tényleg nem érdemes. Aki meg röhög rajtad az egy tudatlan kisgyerek még.
21/L
Nem.Nem kéne.Annál jobban jársz, minél később jön meg. Utána még 40 évig szenvedhetsz vele.Nekem 15 évesen jött meg.Ne izgulj,nem maradsz le semmiről.
Ha meg a melltartót hiányolják,vegyél magadnak valami lenge csipkecsodát a pólók alá,merevítő meg kosár nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!