Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 évesen már menstruálnom...

12 évesen már menstruálnom kéne? Mert nem menstruálok és alig látszik hogy van mellem mig az osztálytársaim melltartót hordanak és menzeszük is van és rajtam röhögnek. Nektek ennyi idősen megvoltak ezek? Ha nem mikor jött és mekkora volt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 12:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A menstruációddal még bőven van időd 16-17 éves korodig, a mellekkel is 14-15 éves korig.
2011. márc. 16. 16:03
 22/23 anonim válasza:
100%
Nekem 12 évesen jött meg, de én nem érzem nyugnek. Orültem hogy végre ugymond nő lettem testileg:) és azok a lányok akik emiatt piszkalnak nem erdemlik meg hogy egyáltalán szoba állj velük. Elnézést hogy későn írom. Azota megnottekmar gondolom:)
2013. dec. 5. 18:11
 23/23 anonim válasza:
Èn pontosan ugyan ugy állok mint a kèrdező csak 13 èves agyok ès nekem is allig látszik a melleim helyèn egy kis dudor a ruha alatt pár hete kezdem hordani cicifix-et az osztálytársaimnak meg már megvan mindenknek meg van mellük de szerencsère engem nem röhögnek ki hanem elfogadnak igy az is szerepet játszik hogy keveset eszem vèkony vagyok de fel a fejjel neked is meg fog nőni èn se siratom mert tudom hogy meglesz majd egyszer 16 èves koromig renèlhetőleg neked is :))
2014. máj. 6. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!