Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12-éves vagyok, és még nem...

12-éves vagyok, és még nem menstruálok. Csak 2-éve folyásom van. Ez helyén valló? Nem kénne már menstruálnom?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 18:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

* való

*kéne

Amúgy nem feltétlenül kéne. Génektől függ.

2010. dec. 5. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy még nem lettél "nagylány"!

A régi szép idők. *-*

2010. dec. 5. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha még nem menstruálsz. Ha 17 évesen sem lesz még meg, akkor orvoshoz kell fordulni. Addig bármikor megjöhet.
2010. dec. 5. 19:02
 4/13 tetris ***** válasza:

Hát nekem 14 évesen jött meg. Addig örülj szerintem is, amíg nincs meg. Egy csomó macerával jár az egész buli.

Semmiről nem maradtál le, még akkor se, ha az osztálytársaid már mind menstruálnak. Ez teljesen egyéni, hogy kinek mikor jön meg. Nyugi, nincs semmi baj!!!!

2010. dec. 5. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnod, lesz még időd menstruálni :-)

off: csodálom, hogy kismajom74 nem böfögött be még semmit ehhez a kérdéshez...

2010. dec. 5. 19:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell aggódnod, van még bőven időd!

Viszont akik az írják, hogy addig jó, amíg nincs meg, kicsit gondolkodjanak már el magukban! Szerintem tegyétek össze a két szép kezeteket, hogy nincsenek problémáitok, nagyon sok nő örülne, ha problémamentesen menstruálna, nem kellene hetente/havonta nőgyógyászhoz járnia és azon aggódnia, hogy hogyan lesz/marad terhes!

2010. dec. 5. 23:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek.

Nem értem mi ez a folyamatos rinyálás. Én szívesen cserélek azokkal, akik ezt ilyen hatalmas problémaként élik meg...

Ti csak félévente egyszer menstruálnátok, én meg nem aggódnék 20 évesen azon, hogy vajon lehet-e gyerekem.

Egyébként sem értettem soha, miért kell szerencsétlen kislányokba belenevelni, hogy ez egy szar dolog, amit utálni ke.. Inkább nézzétek a jó oldalát: egészségesek vagytok, képesek vagytok gyermeket nemzeni. Ez az egyik legcsodálatosabb dolog a világon:(

Amúgy is kimutatták, hogy azoknak a lányoknak sokkal több gondjuk van a menzeszükkel, és sokkal többet görcsölnek, akikbe azt nevelték, hogy "a menzesz szar és utálni kell"...

2010. dec. 5. 23:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez a 2 év fehérfolyás a menstruáció előtt nem törvényszerű. Lehet több is. Akkor normális a folyás, ha fehér vagy átlátszó, nincs kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid.
2010. dec. 6. 06:38
 9/13 anonim ***** válasza:
mi az a folyás?
2010. dec. 6. 07:42
 10/13 anonim ***** válasza:
lesz még az hogy kívánnád hogy ne menstruálnál.van még idő én is 2 évig úgy voltam,hogy fehérfolyásom volt,de előző nap beszéltük anyával hogy majd ha "nagylány" leszek és másnapra megjött.nem késtél le semmiről.de legyen nálad egy két betét.
2010. dec. 6. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!