12 évesen már menstruálnom kéne? Mert nem menstruálok és alig látszik hogy van mellem mig az osztálytársaim melltartót hordanak és menzeszük is van és rajtam röhögnek. Nektek ennyi idősen megvoltak ezek? Ha nem mikor jött és mekkora volt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 12:57
11/23 anonim válasza:
Nekem 15 évesen jött meg, általános iskolában, de még a gimi első éveiben is fejletlenebb voltam, mint a többiek.
Mára pedig szerintem (és mások szerint) nagyon jó alakom van, arányos, míg a többiek aránytalanok, elhíztak stb, szóval szerintem nincs mitől félned :))
19/L
12/23 anonim válasza:
Szerintem eleve az lenne a normális, hogy még nem menstruál. 11-12 éves lányoknak hova jön még meg? Meg van bolondulva ez a világ! Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy egyre hamarabb érnek, de csak testileg?
13/23 A kérdező kommentje:
a szomszédnak 10 évesen jött meg.
2011. márc. 15. 13:30
14/23 A kérdező kommentje:
10.szülinapja után 1 hónappal.
2011. márc. 15. 13:31
15/23 anonim válasza:
és te akkor lennél boldog, ha már 10 évesen ilyen dolgokkal kellene szenvedned? :S
örülj neki, hogy neked még (úgymond) gondtalan napjaid vannak!
16/23 A kérdező kommentje:
nektek ennyi idősen mekkor a melletek volt? 65-a?
2011. márc. 15. 13:36
17/23 anonim válasza:
Nekem kb. semekkora. Talán épphogy a mellbimbóm kidudorodott, csak toppot hordtam....
18/23 anonim válasza:
Most csak viccelsz, ugye? Addig örülj, amíg nem menstruálsz :D
egyébként teljesen rendben vagy, általában 13 éves korban szokott megjönni, és legtöbbször akkor kezd el a melled is nőni. Nekem az lemaradt, 11 évesen már menstruáltam, de még 14 évesen is alig volt valami a melltartóban :D
19/23 anonim válasza:
12 évesen semekkorra nem volt, nemhogy 65a.. de tényleg az a semekkora.. unokatestvérem is 12 éves és neki sincs még se melle, se menszesze és szerintem ez így van jól. Ráér az még.
20/23 anonim válasza:
Nekem 13 évesen jött meg. Mit gondolsz, szerinted minden 12 éves osztálytársadnak megjött már? Lehet, hogy csak hazudnak. Gondolom bizonyítékot nem mutattak. Ne aggódj, csak nagy a szájuk. Azt sem gondolom, hogy mindegyiknek nagy mellei vannak. Ne aggódj, 12 évesen nem kötelező, hogy egy lánynak nőies alkata legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!