Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diane 35 öt szedtem 6 évig....

Diane 35 öt szedtem 6 évig. Most az orvos Jangee-t írt fel! Ez uj gyógyszer! Mik a tapasztalataiktok? Van olyan itt aki hasonlóképp így váltott gyógyszert? Ez is jó pattanások ellen? Mennyi az esélye hogy ujra visszajönnek a bőrproblémáim?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 08:50
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
A vérképem tökéletes lett. és orvos írta fel.
2011. jún. 2. 07:10
 32/48 anonim ***** válasza:
51%
A vérképed csak azt mutatja meg, hogy a májad rendben van-e. Az, hogy a peteérésed és a hormonrendszered hogy csesződött szét csak akkor fogod megtudni, ha abbahagytad a tablettát.
2011. jún. 2. 07:48
 33/48 anonim ***** válasza:
51%
Így van, ahogy az utolsó mondja. Nem a májkárosodásról van szó, mert az ellenőrizhető. De ilyen tartós Diane szedés után lehet, hogy a büdös életben nem indul újra a peteérésed.
2011. jún. 2. 11:30
 34/48 A kérdező kommentje:
örülnék ha nekem nem jósolgatnál ilyen rosszindulatú köcsög módon. a büdös életbe nem indul be.... lehetne kedvesebb hangnemben is sztem ,jóindulatú tanáccsal mondjuk.
2011. jún. 2. 20:38
 35/48 anonim ***** válasza:
Félreértetted. Egyáltalán nem kívánok neked rosszat. Ha rosszat kívánnék, be sem írtam volna, mert magasról tennék rá, hogy mi lesz veled. De beírtam, hogy ajánlott lenne a szünet, mert különben lehet nagyon megbánod. Nem kell rögtön mindenben a rosszat látni. Segíteni akartam, de ha nem fogadod meg a tanácsot, az a te dolgod.
2011. jún. 2. 20:41
 36/48 anonim ***** válasza:

Egyébként kezdtem kedvesen. Aztán megkérdeztem neked egy normális orvost, aki szerint szintén nem kellene újabb gyógyszert szedned egy ideig. Azzal sem törődtél. Most szóltam még egyszer, erre felháborodsz a hangnemen.

Hát ha ennyire önfejű vagy, akkor ezzel már tényleg nem lehet mit kezdeni.

2011. jún. 2. 20:44
 37/48 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom! Nekem nagyon sok olyan ismim van/köztük a nővérem/ akik évekig Diane35-öt Cypromixet és rendes fog.gátlót szedtek és lámlám egészséges csodaszéb babáik születtek,és nem kellett rájuk évekig várniuk,nem voltak komplikációk,semmi.Kérdező! Aki fogamzásgátlóellenes az úgyis támadni fogja azt,aki szedi!Ez ilyen,ezellen nem lehet tenni.Ez olyan mint a tampon kontra betét.Csak az a baj,hogy nem kéne leszólni azt,aki ilyen módon védekezeik,mert az ő döntése,itt tanácsot kér,nem vádaskodást,és nem ítélkezést! Attól,hogy valaki évekig fogamzásgátlót szed,lehet és lesz is gyereke!Az orvos se a piacon veszi a diplomáját,csak tudja,mit miért ír fel.Elég sok "hülye" orvos lehet az országban ilyen alapon,mert sok-sok nő szed állítólag nem megfelelő fog.gátlót,mégsincs tőle bajuk!
2012. febr. 15. 12:34
 38/48 anonim ***** válasza:
46%

ma 12:34

Itt nem a fogamzásgátló-szedéssel van gond. Ha valami alacsony hormontartalmú szert szed évekig, az teljesen más tészta, mint a Diane, ami nem fogamzásgátló és iszonyatosan szét tudja cseszni a hormonműködést. De mindenki úgy cseszi el az egészségét, ahogy akarja :)

2012. febr. 15. 13:07
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
13:07! Az utolsó mondatodban van az igazság! Ezért nem kell beszólogatni senkinek!
2012. febr. 15. 13:09
 40/48 anonim ***** válasza:

Húgom 5 évig szedett Dianét és a szünet 2. hónapjában teherbe esett ikrekkel. Májusra van kiírva. Nem értem, miért vannak ennyire ellene ennek a gyógyszernek, amit mellesleg FOGAMZÁSGÁTLÓKÉNT írnak fel PCOS-es betegeknek.

(Bocs az offért, de kicsit felhúz, hogy ennyire egyoldalúan szidnak le érte, aki pedig másként vélekedik, lepontozzák. Eleve hülyeség a pontozás!)

2012. márc. 12. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!