Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diane 35 öt szedtem 6 évig....

Diane 35 öt szedtem 6 évig. Most az orvos Jangee-t írt fel! Ez uj gyógyszer! Mik a tapasztalataiktok? Van olyan itt aki hasonlóképp így váltott gyógyszert? Ez is jó pattanások ellen? Mennyi az esélye hogy ujra visszajönnek a bőrproblémáim?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 08:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, valóban nem volt, de úgy érzem ez nem az én hibám, henm az orvosoké."

Ebben teljes mértékben igazad van. Nem te tehetsz róla, hogy az orvosok manapság ahelyett, hogy az okokat kezelnék, inkább mindenre fogamzásgátlót írnak fel.

Egyébként én a helyedben bőrgyógyászhoz vagy endokrinológushoz mennék el a problémával, nem nődokihoz.

2011. márc. 10. 14:09
 22/48 A kérdező kommentje:
hát ez meg is fog történni. még van egy hetem kb hogy kiderítsem mit tegyek.ameddig a megvonásos szünet van. addig megjönnek az eredmények, meg elmegyek bőrgyógyáaszhoz, meg a másikhoz is, bár nem tudom sztk-ban van e ilyen orvos.
2011. márc. 10. 14:15
 23/48 anonim ***** válasza:
Szokott lenni:)
2011. márc. 10. 14:21
 24/48 A kérdező kommentje:

jobb helyeken van azt mondod?:D

Na majd megnézem.

köszi. Na lépek géptől. Üdvözlet mindenkinek. Ha van olyan aki hozzám hasonó, örülnék ha írna!

2011. márc. 10. 14:24
 25/48 anonim ***** válasza:
beszámolsz a fejleményekről? érdekelne:) remélem nem lett semmi bajod... :\
2011. máj. 24. 23:01
 26/48 A kérdező kommentje:

igen. Váltottam, és semmi bajom nincsen.

a bőröm is szép maradt.

a vérképem pedig tökéletes lett.

2011. jún. 1. 09:33
 27/48 anonim ***** válasza:

dejó!:)

és a jangee-val meg vagy elégedve? én most kezdtem, és nekem is pattanásos a bőröm(de nem durván), remélem nekem is megszépül. valami negatívum?

2011. jún. 1. 10:17
 28/48 A kérdező kommentje:

negatívum talán annyi, hogy úgy érzem kicsit hízok tőle. minimálisan. De csodálkozom, mert a diane elvileg magasab hormontartalmú.

Nem értem, és nem is értek hozzá, de azt látom hogy az arcom nem lett roszabb. egy-két miteszer van rajta.

3 hónapja szedem a jangee-t eddig ezeket tudom mondani.

2011. jún. 1. 10:25
 29/48 anonim ***** válasza:
köszi szépen! :)
2011. jún. 1. 12:49
 30/48 anonim ***** válasza:
Elég kockázatos, hogy hat év diane után nem tartasz szünetet. De te tudod.
2011. jún. 1. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!