Diane 35 öt szedtem 6 évig. Most az orvos Jangee-t írt fel! Ez uj gyógyszer! Mik a tapasztalataiktok? Van olyan itt aki hasonlóképp így váltott gyógyszert? Ez is jó pattanások ellen? Mennyi az esélye hogy ujra visszajönnek a bőrproblémáim?
Jézusom, ki írt fel neked 6 évig folyamatosan Dianet??? Maximum 6 hónapig szabad ezt szedni...
Szerintem az lenne a legjobb, hogy most teljesen leállj néhány hónapra a tablettával, hogy lásd, nem okozott-e a Diane maradandó károkat!
Most lőném le azt az orvost, aki 6 évig írta neked a Diane-t.
A Diane, ha végigolvasol egy fogamzásgátló összesítőt, külön részen van és mellé van írva,hogy Bőrgyógyászati alkalmazásra, max. 6 hónap. Súlyos májkárosító a hatása, ezért nem is minősül fogamzásgátlónak, nagyon magas a hormontartalma.
Mindegy milyen másikat szedsz, ezek mind javítják a bőr állapotát, de ha nem, akkor más hormon a baj és azt endokrinológussal kell megnézetni.
aha. szóval akkor ha a diane-vel nem volt bajom akkor a youngeeval sem lesz? abban is uhgyan azok a hormonok vannak? csak gyengébbek?
ma voltam vérvételen amugy, várom az eredményt. remélem nincs gáz a májfunkciómmal
utolsó!
Igazad van, egyetértek veled, de elkezdetem szedni, és mivel soha semmi bajom nem volt tőle( most sincs) ezért az orvosok mindíg azt mondták hogy szedhetem. senki nem tett ellenjavaslatot. mostanáig.
Ügyelek magamra, és az egészségemre, de ebből most nincs visszaút. ha megvonom magamtól drasztikusan a hormont akkor sztem nagyobb gázt csinálok ,mintha folyamatosan egyre gyengébbekre térnék át.. sztem ez lehet talán a megoldás. hogy mindíg eegyel gyengébbet kezdek el szedni.. egy idő után pedig már semmit, és ez pont akkor lesz amikor már esedékes lesz a szülés.
hát elég negatív vagy. és elég lehúzós.
sztem nem csak én vagyok aki világon aki fogamzásgátlót szed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!