Diane 35 öt szedtem 6 évig. Most az orvos Jangee-t írt fel! Ez uj gyógyszer! Mik a tapasztalataiktok? Van olyan itt aki hasonlóképp így váltott gyógyszert? Ez is jó pattanások ellen? Mennyi az esélye hogy ujra visszajönnek a bőrproblémáim?
Csatlakozom az első kettrőhöz. Ez nem fogamzásgátló, hanem egy brutális hormongyógyszer. Max fél évig lehet szedni. Az olyan orvosnak, aki hat évig felírta, biztos isten elvenném a diplomája.
"ez a gyógyszer csak tünetmentesít."
Ezért nem megoldás a fogamzásgátló. Vizsgálat kellett volna, hogy egyáltalán mi bajod van, nem csak bogyót írni.
Néztek egyáltalán a hat év alatt valaha is májfunkciót pl?
Lehet, hogy már így is maradandó károkat okozott a tabletta a szervezetedben. Mindenképp hagyd abba, és NE kezdj el másik gyógyszert!!!
Köszia tanácsokat, de nem támadásokat kértem.
Sajnos ez van, meg kell oldani, nme azt kértem hogy engem kritizáljatok.
sajnos fogggalmatok sincs hogy miért kezdtem el szedni hogy milyen lelki sérelmeket okozna ha ujra előjönnének a bőrömön a pattanások.
optimális megoldásra lettem volna kiváncsi, illetve hozzám hasonéóak véleményére.Nőgyógyáasszl már beszéltem nem is egyel, ezért is mentem el vérvételre. És ha olyan eredmény esz, annak megfelelően fgok cselekedni.
Csinálj amit akarsz. De ennyi év alatt már bármilyen tabinál szünetet kellett volna tartani. Már bocs, de ha később gyereket szeretnél, csak nem lesz peteérésed a sok éves tabiszedés miatt, akkor nem a sok pattanás lesz a legnagyobb gond...
Már orvostudakozón is megmondta a doki, hogy nem szabadna semmilyet szedned most egy darabig.
De te csak azért is. Hát gratulálok. Csak aztán ne sírj, ha gondod lesz tőle.
megvárom a leletet, hogy milyen a vérképem, és a szerint döntök.
Voltam rákszűrésen is és a méhemben semmilyen elváltozás nincsen.
Köszönöm a tanácsokat, a doktorinfó nyilván nem fog mást mondani.
...
Egyelőre az orvosra bízom magam. Ha most abbahagynám, azzal sokkal jobban felborítanám a hormonháztartásomat minhta folyamatosan leállok róla. és egyre gyebngébbet szedek.
Ja és még annyi, hogy amai világban nem tudják az emberek megérteni ha valakinek csúny a bőre.
lenézik, igénytelen hatást kelt. nem veszi kfel emiatt munkahelyerke, szórakozóhelyeken leszólják, nem talál párt, vagy nem olyat amilyet szép bőrrel találna, mert az emberek gonoszak, és degeneráltak.
Ebben a világbanhogy a fenébe ne foglalkoznék ezzel a dologgal és hogy a fenébe ne ragadnék meg minden lehetőséget ami arra szolgál hogy megoljam a gondomat.
Nyilván emberii ésszel gondolkodva és hosszútárva nézve a legjobb ha fogozatosan abbahagyom. ezt csak azért írtam le hogy átlássátok amit gondolok és érzek.
"Üdvözlöm! 6 évig szedtem a Diane 35 drazsét, most az orvosom utasítására váltani készülök.
Azt ajánlotta hogy jangee-t szedjek.
Ön szerint ez megfelelő lehet?
Vissza jöhetnek a bőrtünetek?(pattanások)
Lehet más mellékhatása?
Ha za ön betege lennék mit javasolna mit szedjek?
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Én ezután a hormonális szőnyegbombázás után legalább 6 hónapig semmiféle hormonális fogamzásgátlást nem javasolnék.
"
Ne haragudj, de látszik, hogy nem értesz hozzá.
Azzal nem segítsz semmit, hogy "fokozatosan" állsz le.
Egyébként tudom milyen baromira szar érzés. Igaz, nekem nem pattanásaim vannak, hanem erősen szőrösödöm PCO miatt nő létemre.
De itt alapból nem az ilyen hosszútávú fogamzásgátlás lett volna a megoldás, hanem egy normális kivizsgálás.
Gondolom az nem volt, mi?
Nem, valóban nem volt, de úgy érzem ez nem az én hibám, henm az orvosoké.
kontrollra mnetem, meg minden évben rákszűrésre.
És nem haragszom, mert tényleg nem értek hozzá.
De azt továbbra is fenn tartom, hogy megvárom a vérvétel eredményét.
és köszia tanácsokat, ezeket közölni fogom az orvossal is. ( ő nme az aki felirogatta nekem ennyi időn keresztül, azóta váltottam)
viszont jeléen pillanatban kb tönkremenne az életem ha bekövetkezne amitől rettegek.
ezért mérlegelnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!