Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jézusom, mi bajom lehet...

Jézusom, mi bajom lehet (kényes téma)?

Figyelt kérdés

Szóval, reggel hasmenés szerű székletem volt, rendesen kitöröltem a fenekem utána illetve, meg is mostam. Bár a nemi szervemhez épp csak egy vizet lögyböltem. Erre napközben nézem a bugyim széklet folt van rajta. Hazajöttem, megmosakodtam alaposan, és most megint egy pici halvány barnás folt. Nagyon megijedtem, félek! Mi lehet ez?

Lány vagyok.

Kérlek ne nevessetek ki, és ne vicceljétek el.

2010. dec. 21. 16:05
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

És amúgy meg mi van, ha elmondod? Nem engednek el orvoshoz?

Ha tényleg siplyod van, akkor nem várakozhatsz.

Mondjuk úgysincs.

2010. dec. 21. 17:46
 42/49 A kérdező kommentje:
De elengednek, csak nem szeretném elmondani egyelőre, hogy mi újság.
2010. dec. 21. 17:47
 43/49 A kérdező kommentje:
Mondjuk, inkább várok holnapig ha még mindig fenn állna a helyzet akkor kérek időpontot. Vagy tényleg ügyelet.
2010. dec. 21. 17:49
 44/49 anonim ***** válasza:
Nem kell ügyeletre menni, ha nem okoz nagyon akut panaszokat (pl: rettentő fájdalom, vagy durva vérzés), holnap bőven ráér.
2010. dec. 21. 18:25
 45/49 A kérdező kommentje:
Semmi tünetem nincs. Igen, csak időpontot olyan 1hét múlva szoktak adni nőgyógyászaton csak most ugye ünnepek...
2010. dec. 21. 18:39
 46/49 anonim ***** válasza:

Nyugi!! :D

Nincs sipolyod, azzal más mellékhatás is jár! Simán valami fertőzés lesz. A sima, szagtalan barna folyás tényleg vér, viszont a szagos az fertőzés! De nyugi, nem komoly.

Nézd csak, ezt egy oldalon találtam:

A kellemetlen szagot árasztó, megváltozott összetételű és színű folyás mindig a hüvelyflóra zavara, a nyálkahártya irritációja

Gyakori kiváltó ok a szeméremtest hiányos higiénéje, esetleg a fertőtlenítő oldattal való felesleges hüvelyöblítés. A hüvely bakteriális vagy gombás fertőzöttségét jelzi a fehéres folyás, mely többnyire hüvelyviszketegséggel, esetleg piros, gyulladt szeméremajakkal együtt járó tünet. Orvoshoz kell vele fordulni ugyanúgy, mint a sárgásfehér, sárgászöld vagy VILÁGOS BARNA,ROSSZ SZAGOT ÁRASZTÓ folyás és hüvelyviszketés esetén.

Vajon mit írnak a végén? "VILÁGOS BARNA,ROSSZ SZAGOT ÁRASZTÓ" Magadra ismertél? NYUGI, semmi bajod sincs!

2010. dec. 21. 18:41
 47/49 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, és mindenki aki nyugtat! :) Köszönöm Nektek!

Csak tudod az aggasztott, hogy rendesen széklet szagú volt az ujjam miután felnyúltam.

De lassan megnyugszom kérek időpontot nőgyógyihoz. :) És remélem, hogy minden rendben lesz.

2010. dec. 21. 18:45
 48/49 anonim ***** válasza:
én is szívből remélem, hogy semmi bajod sincs! ;)
2010. dec. 21. 20:15
 49/49 anonim ***** válasza:
Na, mizu?
2010. dec. 26. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!