Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jézusom, mi bajom lehet...

Jézusom, mi bajom lehet (kényes téma)?

Figyelt kérdés

Szóval, reggel hasmenés szerű székletem volt, rendesen kitöröltem a fenekem utána illetve, meg is mostam. Bár a nemi szervemhez épp csak egy vizet lögyböltem. Erre napközben nézem a bugyim széklet folt van rajta. Hazajöttem, megmosakodtam alaposan, és most megint egy pici halvány barnás folt. Nagyon megijedtem, félek! Mi lehet ez?

Lány vagyok.

Kérlek ne nevessetek ki, és ne vicceljétek el.

2010. dec. 21. 16:05
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

5 szem van még hátra. Eddig semmi probléma nem volt kb. 2,5éve szedem. (bár volt közte egy szünet)

Lehet túlparáztam, igazad van. :) Csak nagyon megijedtem.

2010. dec. 21. 17:24
 32/49 anonim ***** válasza:

Ez pedig simán lehet egy rectovaginalis fistula (azaz sipoly a hüvely és végbél között).

Mivel a két képletet csak nagyon vékony kötőszövet választja el, ezért az egyik falából kiinduló gyulladás simán ráterjedhet a másik falára, és így kialakulhat egy sipoly.

EÜ-s

Menj el nőgyógyászhoz, egy egyszerű (bimanuális rectovaginalis) vizsgálattal kideríti, hogy valóban van-e sipolyod.

Amúgy ne aggódj a "cikisége" miatt, mert nem az, és hidd el, hogy a nőgyógyászok jó része már látott ilyet...

2010. dec. 21. 17:26
 33/49 anonim ***** válasza:
*Elnézést, hogy az "EÜ"-s szó belecsúszott a közepébe.
2010. dec. 21. 17:28
 34/49 A kérdező kommentje:
Mondtam....:(
2010. dec. 21. 17:28
 35/49 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ez milyen vizsgálat ami említesz?
2010. dec. 21. 17:30
 36/49 anonim ***** válasza:
Persze mndez úgy hogy eddig semmilyen tünettel, vagy fájdalommal nem járt. Mi a francért kell halálra ijeszteni még jobban!
2010. dec. 21. 17:31
 37/49 anonim ***** válasza:
Egyszerre a hüvely és a végbél felöl is megvizsgál kézzel.
2010. dec. 21. 17:35
 38/49 A kérdező kommentje:
Te jóságos ég, remélem nem csinálok oda...:O Basszus, nekem nagyon érzékeny ott, jön az inger ha picit jobban betörlök már a papírral is...:( jaj nekem..
2010. dec. 21. 17:38
 39/49 anonim ***** válasza:

[link]

Kétlem, hogy sipolyod van, tuti, hogy pecsételő vérzés. Nyugodj már meg. Vagy ha ennyire parázol, menj most ügyeltre. Nem kell szólnod a szüleidnek, azt mondod, hogy mész a barátodhoz, barátnődhöz.

2010. dec. 21. 17:41
 40/49 A kérdező kommentje:
Csakhogy nem a városban lakom, és így el kéne kérnem a kocsit...így kénytelen lennék elmondani hova megyek. De holnap kérek időpontot.
2010. dec. 21. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!