Kényes téma. Nem tudom mi lehet ez. Szerintetek? 12/L
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és most, pár perce azt vettem észre hogy barna darabok vannak a bugyimban. olyan mint az étcsoki. Tehát sötét. És mintha puding lenne, csak sűrűbb. És darabos. Mi ez? Ugye nincs bajom? Ja és vettem új bugyit és az is olyan lett. Nem hátsó lyukból jön, hanem az elsőből.NAgyon félek!! :S2010. dec. 28. 20:50
1/20 anonim válasza:
lehet h meg fog jönni....ne félj, ez természetes dolog :) mindenesetre tisztasági betétet mindenképpen tegyél be...
2/20 A kérdező kommentje:
megjön? De az miért ilyen? Miért darabos?
2010. dec. 28. 20:53
3/20 anonim válasza:
Menstruálni fogsz. Nem kell félni, ez teljesen természetes. Tegyél be egy betétet a bugyidba ha esetleg jobban megindul majd a vérzés az éjszaka folyamán akkor az felszívja.
4/20 anonim válasza:
Nyugi, lehet még többször is ilyen állagú.
Meg néha nyálkásabb, néha sűrűbb, esetenként sok, máskor meg kevés.
Ez a "barnázás", hátha így ismerősebb. Azért darabos, mert pici alvadt vércsomók vannak benne.
Anyud otthon van? Vagy valaki?
Nyugodtan szólj neki, hogy lehet, "Nagylány" lettél. :D
5/20 anonim válasza:
Igen, menstruálni fogsz, de szerintem inkább egészségügyi betétet tegyél be, az jóval többet fel tud szívni, és nagyobb területen "védi" a bugyidat.
6/20 anonim válasza:
Ne ijedj meg! Most alakul ki a peteérésed ami vérzéssel fog járni, és igy kezdődik el, kicsit barnás (néha darabos) folyással. Ez teljesen természetes, ilyenkor használj tisztasági betétet de ha jobbnak érzed akkor rendeset is használhatsz, és ezt oszt meg bátran anyukáddal hiszen ő segiteni fog neked ebben és erről tudnia kell:) nincs semmi bajod ez egy természetes női folyamat :)
7/20 A kérdező kommentje:
Ez undorító, csak erős idegzetűek nézzék meg! :)
Ez csak egy süti, de ami rajta van puding, na olyan az én folyásom is!!
2010. dec. 28. 20:57
8/20 A kérdező kommentje:
úh, mennyien írtatok :)
Hát ha biztosan az...
Egyébként anyum itthon van de már alszik :S
Felébresszem?
2010. dec. 28. 20:58
9/20 anonim válasza:
Szólj neki :) Majd ő segít mindenben, hidd el. :)
10/20 A kérdező kommentje:
hát jó, akkor megyek és felkeltem! Nemsoká jövök! Drukkoljatok! :)
2010. dec. 28. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!