Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kényes téma. Nem tudom mi...

Kényes téma. Nem tudom mi lehet ez. Szerintetek? 12/L

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és most, pár perce azt vettem észre hogy barna darabok vannak a bugyimban. olyan mint az étcsoki. Tehát sötét. És mintha puding lenne, csak sűrűbb. És darabos. Mi ez? Ugye nincs bajom? Ja és vettem új bugyit és az is olyan lett. Nem hátsó lyukból jön, hanem az elsőből.NAgyon félek!! :S
2010. dec. 28. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy megfog jönni.. nekemis ugyanígy volt :) szerintem ráér holnap is de tetudod:)
2010. dec. 28. 21:01
 12/20 A kérdező kommentje:
uh, igaz. Mégsem mondom még el! Majd holnap, ha majd biztos lesz! Nem keltem fel..
2010. dec. 28. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy megjött, nekem pont a 12. szülinapomon jött meg és az első napokban nekem is ilyen barnás volt, aztán jött vér is.
2010. dec. 28. 21:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont rakjál be egy betétet éjszakára, mert tiszta vér leszel reggelre...
2010. dec. 28. 21:04
 15/20 A kérdező kommentje:

Szóval akkor holnap mondom el i nkább, mert dolgozott és most fáradt :S

Hát nagyjából semmit sem tudok róla. Nem foglalkoztatott a téma...

De majd most utána nézek!

2010. dec. 28. 21:04
 16/20 anonim válasza:
100%

Ne aggódj, teljesen természetes!

Azért barna, mert a kis mennyiségű vér a hüvely savas vegyhatásától átszíneződik.

A pudingszerű anyag pedig a méhnyálkahártya. Az lökődik le.

2010. dec. 28. 21:09
 17/20 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2010. dec. 28. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez menstruació lesz, tegyél betétet, és cserléd 2 vagy 4 óránként(mikor megtelik).

15L

2010. dec. 28. 21:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs a folyásnak kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor csak menstruálni fogsz.
2010. dec. 29. 07:35
 20/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hát szóval raktam be betétet, de valahogy elcsúszhatott, vagy nem tudom, de a lényeg, hogy igazatok volt, mert az egész ágyam csupa vér volt. Kinyitottam a szememet, de nem bírtam felkelni. Nyugodt voltam, de akkor eszembe jutott, hogy mi van. Gyorsan lerántottam magamról a takarót és akkor wááá. Már anyuval is megbeszéltük, elmondott mindent. Kaptam kis naptárat amibe jegyezem. Hát most már nincs annyira erős vérzésem, de éjszaka. Na mindegy a lényeg, hogy minden rendben!

Köszi, hogy segítettetek!

2010. dec. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!