Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jézusom, mi bajom lehet...

Jézusom, mi bajom lehet (kényes téma)?

Figyelt kérdés

Szóval, reggel hasmenés szerű székletem volt, rendesen kitöröltem a fenekem utána illetve, meg is mostam. Bár a nemi szervemhez épp csak egy vizet lögyböltem. Erre napközben nézem a bugyim széklet folt van rajta. Hazajöttem, megmosakodtam alaposan, és most megint egy pici halvány barnás folt. Nagyon megijedtem, félek! Mi lehet ez?

Lány vagyok.

Kérlek ne nevessetek ki, és ne vicceljétek el.

2010. dec. 21. 16:05
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
A végbeledben maradhat székletmaradvány, ami napközben kicsoroghat, vagy egy kis pukival ki is jöhet. Ne ijedj meg, nincs nagy bajod.
2010. dec. 21. 16:09
 2/49 anonim ***** válasza:
74%
Ez, kérlek, hasmenés. Annyira híg, hogy nem vetted észre, amikor utánfolyt. Tegyél oda valamit, és vegyél be széntablettát.
2010. dec. 21. 16:10
 3/49 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok de sajnos nem, felnyúltam előbb a hüvelyembe, és onnan jön, illetve ha megtörlöm ott látszik hogy onnan jön. Reggel kicsit vissza kellett tartanom amíg kimentem a wc-re nagyjából sikerült csak, lehet, hogy emiatt van?

Tudom nagyon ciki....:(

2010. dec. 21. 16:12
 4/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy meg fog jönni?

Tegnap reggel nekem is elég lágy volt a székletem, aztán amikor a puncimat is megtöröltem, barna lett a Wc-papír. Én meg azt hittem, hogy odakentem.

Következő pisilésnél semmi nem volt, utána meg mégjobban olyan volt a WC-papír, majd rá 1-2 órára megjött.

2010. dec. 21. 16:12
 5/49 anonim ***** válasza:
sztem te MENSTRUÁLSZ!!!!
2010. dec. 21. 16:13
 6/49 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, fogamzás gátlót szedek, tuti nem menstruálok. Sajnos látok amit látok....:'( nem mensi..
2010. dec. 21. 16:15
 7/49 anonim ***** válasza:

16.12-es vagyok, én meg 20 vagyok, nekem sem szokott ilyen lenni, de most így jött meg.

Teljesen biztos vagy benne, hogy széklet? Attól mert tablettát szedsz, még lehet vér. Pláne, ha ilyen. Lehet, hogy picit felborult a hormonrendszered.

Nem tudok jobb ötletet, szaguld meg.

2010. dec. 21. 16:18
 8/49 A kérdező kommentje:
Megszagoltam, láttam, fehér bugyiban. Teljesen biztos vagyok benne...:'( :'( Istenem, mi lehet ez?! :(
2010. dec. 21. 16:20
 9/49 anonim ***** válasza:

figyu, ha a hüvelyedből jön, és barna, az NEM SZÉKLET!

ha foggátlót szedsz akkor meg pecsételő vérzés lesz. azt jelzi h vmi felborult a hormonháztartásodban. nőgyógyászhoz kéne menni

2010. dec. 21. 16:22
 10/49 anonim ***** válasza:
Vagy belepukiztál az alsóneműdbe, vagy még mindig megy a hasad ezért van maszat a bugyidon. El fog múlni, ne aggódj.
2010. dec. 21. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!