Jézusom, mi bajom lehet (kényes téma)?
Szóval, reggel hasmenés szerű székletem volt, rendesen kitöröltem a fenekem utána illetve, meg is mostam. Bár a nemi szervemhez épp csak egy vizet lögyböltem. Erre napközben nézem a bugyim széklet folt van rajta. Hazajöttem, megmosakodtam alaposan, és most megint egy pici halvány barnás folt. Nagyon megijedtem, félek! Mi lehet ez?
Lány vagyok.
Kérlek ne nevessetek ki, és ne vicceljétek el.
Nagyon kedvesek vagytok de sajnos nem, felnyúltam előbb a hüvelyembe, és onnan jön, illetve ha megtörlöm ott látszik hogy onnan jön. Reggel kicsit vissza kellett tartanom amíg kimentem a wc-re nagyjából sikerült csak, lehet, hogy emiatt van?
Tudom nagyon ciki....:(
Nem lehet, hogy meg fog jönni?
Tegnap reggel nekem is elég lágy volt a székletem, aztán amikor a puncimat is megtöröltem, barna lett a Wc-papír. Én meg azt hittem, hogy odakentem.
Következő pisilésnél semmi nem volt, utána meg mégjobban olyan volt a WC-papír, majd rá 1-2 órára megjött.
16.12-es vagyok, én meg 20 vagyok, nekem sem szokott ilyen lenni, de most így jött meg.
Teljesen biztos vagy benne, hogy széklet? Attól mert tablettát szedsz, még lehet vér. Pláne, ha ilyen. Lehet, hogy picit felborult a hormonrendszered.
Nem tudok jobb ötletet, szaguld meg.
figyu, ha a hüvelyedből jön, és barna, az NEM SZÉKLET!
ha foggátlót szedsz akkor meg pecsételő vérzés lesz. azt jelzi h vmi felborult a hormonháztartásodban. nőgyógyászhoz kéne menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!