Szóval, reggel hasmenés szerű székletem volt, rendesen kitöröltem a fenekem utána illetve, meg is mostam. Bár a nemi szervemhez épp csak egy vizet lögyböltem. Erre napközben nézem a bugyim széklet folt van rajta. Hazajöttem, megmosakodtam alaposan, és most megint egy pici halvány barnás folt. Nagyon megijedtem, félek! Mi lehet ez?
Felnyúltam, igen az ujjamnak van széklet szaga, mint ahogy azt előbb le is írtam.
Igen nőgyógyász lesz ha fenn áll továbbra is, na de a kérdés az, hogy mikor..erre az évre már tuti nincs időpont.
2010. dec. 21. 16:39
22/49 anonim válasza:
figy. ha te megvagy róla győződve h az széklet, akkor menj el egy ügyeletre, vagy egy kórházba. ott fogadni fognak.
2010. dec. 21. 16:45
23/49 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy véletlenül beletörölted a hüvelyedbe. Így hiába mosakodtál meg, ha nem csináltál hüvelyöblítést, akkor nem jött ki, hanem a nap folyamán szép lassan visszafolyt, a hüvelyváladékkal együtt. Alaposan húzd szét és a zuhannyal jól mosd meg még egyszer. Ha még holnap is olyan lesz a bugyid és nem jön meg, akkor menj nőgyógyászhoz. Az tuti hogy semmi nem szakad át, és nem kerül át testen belül a bélből a hüvelyedbe. Ha minimális biológia ismeretekkel rendelkezel akkor ezt tudhatod. Szóval nyugi!!!!!
2010. dec. 21. 16:46
24/49 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy nem juthat át. Csak el vagyok keseredve és mindennel próbálnám nyugtatni magam. Igen, ha holnap is így leszek akkor azonnal kérek időpontot. Teljesen kiöblítem ma a hüvelyem ahogy javasoltad.
Csak olvastam ezt a sipoly dolgot is neten...és atyaisten..
2010. dec. 21. 16:48
25/49 anonim válasza:
hogyan szoktad kitörölni a feneked? a hüvelyed fele? mertha igen akkor valszeg beletörölted és a szag is azért marad ott
2010. dec. 21. 16:48
26/49 A kérdező kommentje:
Nem, mindig hátra fele törlöm. És azért gyanús mert az ujjam egész hosszában "olyan" volt halványan ahogy feldugtam..:(
2010. dec. 21. 16:49
27/49 anonim válasza:
Ez hasmenés volt szerintem. Menj orvoshoz és a legfontosabb az, hogy ne szégyelld magad emiatt, mert Te erről nem tehetsz. Ettől Te még ugyanolyan értékes ember vagy, amint bármelyik jó szándékú ember a világon, semmivel sem kevésbé jó!
2010. dec. 21. 16:49
28/49 anonim válasza:
Kicsim, lehet olyan barnás folyás, ami még ráadásul büdös is. Ez lehet valami fertőzés, hormonális változás, sok minden. Menj be az ügyeletre, megnéz egy nődoki és megnyugtat.
2010. dec. 21. 17:12
29/49 A kérdező kommentje:
A büdöset úgy érted, hogy széklet szaga van? Nem tudok ügyeletre menni, mert nem szeretnék szólni a szüleimnek. :(
2010. dec. 21. 17:14
30/49 anonim válasza:
Ha sipolyod lenne nem itt írogatnál az tuti. Ne olvass hülyeségeket és ne stresszeld magad feleslegesen. Szerintem már a teljes pániktól nem tudsz normálisan gondolkodni. Simán lehet barnás folyás is. És az is lehet büdös. Hol tartasz a tablettában?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!