Jézusom, mi bajom lehet (kényes téma)?
Szóval, reggel hasmenés szerű székletem volt, rendesen kitöröltem a fenekem utána illetve, meg is mostam. Bár a nemi szervemhez épp csak egy vizet lögyböltem. Erre napközben nézem a bugyim széklet folt van rajta. Hazajöttem, megmosakodtam alaposan, és most megint egy pici halvány barnás folt. Nagyon megijedtem, félek! Mi lehet ez?
Lány vagyok.
Kérlek ne nevessetek ki, és ne vicceljétek el.
Látom nem hiszitek el, mondjuk én sem hinném el ha nem éppen most látnám.
Kétszer is megmosakodtam ott. Hazajöttem, megszagoltam a bugyim, láttam éreztem ez széklet. Megmosakodtam, tiszta bugyi előbb nézem megint olyan, világosbarna színű tutira nem vér. Bár az lenne. Felnyúltam és láttam hogy enyhén, na olyan...És ahogy megtörlöm ott, látszik hogy világos barna színű mint reggel a székletem. Tudom, hogy kéne nőgyógyászhoz mennem, de mikorra kapok én most időpontot...:(
Nyugodj meg, nem ciki, mindenkivel előfordulhat ilyen (és sokkal több emberrel elő is fordul, mint hinnéd). Semmi nem ciki, amiről nem te tehetsz.
Simi-simi
a vér is tud világosbarna lenni. a pecsételő vérzés kb pont ilyen. világosbarna. (lehet sötét is)
a hüvelyből egyszerűen nem jöhet széklet.
Figyi, nyugodj meg, nem lehet kaki. :)
Hogy kerülne oda? Átszakad a beled, kilyukad a hüvelyed és a beledből a hüvelyedbe megy a dolog?
Vagy a gyomrod a hüvelyedhez kapcsolódik? Nem lesz széklet állaga és kinézete a kajának, mert hiányoznak a bélbaktériumok. :)
Ha meg valami születési rendellenességed miatt valahogy négis összekapcsolódnának ezen szerveid, az már rég kiderült volna. :D
Nyugodj meg! Ha tényleg kaki, akkor a bugyidból került a hüvelyedbe. Ha elmúlik a hasmenésed és még mindig tapasztalaod a dolgot, akkor pedig pecsételő vérzés lesz, amivel menj dokihoz. És tényleg sokszor nagyon megtévesztő a pecsételő vérzés, tisztára olyan mint a kaki. Csak a szaga más.
Most lehet hülyének nézel, de nem lehet, hogy a visszatartás miatt átnyomódik oda? Mert sajna pici ki is jött, hát igen hasmenést nagyon nehéz visszafogni..:(
Amitől rettentően félek, az a sipoly.......rá sem merek gondolni..
Hagyd abba a neten kutakodást és öndiagnosztizálást! :D
De ha ennyire aggódsz, kérj időt nőgyógyászhoz, ne mondd neki, hogy szerinted kaki, csak mondd, hogy furcsa folyásod van mostanában. Meg fog vizsgálni, ha valami véletlen folytán mégis a székleted kerülne oda, észre fogja venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!